Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun Fırsatı

Steam cephesinden gelen kara haberlerden sonra Türk oyuncular olarak bu kez Epic Games 'son kale' olarak görülüyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bedava oyunlarla karşımıza çıkan Epic Games Store toplamda 454 liralık iki harika oyunu kullanıcılarına ücretsiz veriyor. Epic Games Store geçtiğimiz hafta serinin ilk oyununu verdikten sonra bu hafta ise koleksiyonu tamamlayarak The Evil Within 2'yi kullanıcılarla buluşturuyor. Psikolojik korku türünün en güzel yapımlarından olan The Evil Within 2 oyunculara müthiş bir atmosferin yanında iyi bir hikaye de sunuyor. Oyuncak ayısıyla birlikte yollara düşüp gizemli ve ürkütücü bir malikaneye adım atan ana karakterimizle birlikte bir yandan bulmacaları çözerken bir yandan ise bu talihsiz çocuk ve ailesinin başına gelenleri adım adım anlamaya çalışıyoruz. Epic Games Store'a uygulama veya tarayıcı üzerinden giriş yapın. Ana sayfadaki ücretsiz oyunlar kısmında yer alan bedava oyunlardan dilediğinize tıklayın. Oyunun sayfasında 'Yükle' butonuna t

Yayın Tarihi: 26.10.2023 12:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun Fırsatı

Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun Fırsatı

Steam cephesinden gelen kara haberlerden sonra Türk oyuncular olarak bu kez Epic Games 'son kale' olarak görülüyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bedava oyunlarla karşımıza çıkan Epic Games Store toplamda 454 liralık iki harika oyunu kullanıcılarına ücretsiz veriyor.

Epic Games Store geçtiğimiz hafta serinin ilk oyununu verdikten sonra bu hafta ise koleksiyonu tamamlayarak The Evil Within 2'yi kullanıcılarla buluşturuyor. Psikolojik korku türünün en güzel yapımlarından olan The Evil Within 2 oyunculara müthiş bir atmosferin yanında iyi bir hikaye de sunuyor.

Oyuncak ayısıyla birlikte yollara düşüp gizemli ve ürkütücü bir malikaneye adım atan ana karakterimizle birlikte bir yandan bulmacaları çözerken bir yandan ise bu talihsiz çocuk ve ailesinin başına gelenleri adım adım anlamaya çalışıyoruz.

Epic Games Store'a uygulama veya tarayıcı üzerinden giriş yapın. Ana sayfadaki ücretsiz oyunlar kısmında yer alan bedava oyunlardan dilediğinize tıklayın. Oyunun sayfasında 'Yükle' butonuna tıklayın. Ardından yönlendirileceğiniz sayfada ise 'Sipariş ver' diyerek oyunu kütüphanenize ekleyin. Aynı adımları tekrar ederek ikinci oyunu da kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bugün saat 18:00 itibariyle ücretsiz olacak oyunlar 2 Kasım Perşembe tarihine kadar bu şekilde kalacaklar. Bir haftalık süre içerisinde oyunları kütüphanenize eklemediyseniz ve sonrasında bunlara sahip olmak isterseniz para ödemeniz gerekecek.

Epic Games'te Haftanın Ücretsiz Oyunları

Steam'in ardından oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyun fırsatları sunmaya devam ediyor. Öyle ki halihazırda erişime açılan oyunlar arasında The Evil Within ve Eternal Threads yer alıyordu. Son olarak Epic Games'te 26 Ekim'den itibaren ücretsiz hale gelecek oyunlar da belli oldu. Epic Games'te haftanın ücretsizleri The Evil Within 2 ve Tandem: A Tale of Shadows olacak. Bunlar arasından en dikkat çeken yapımın ise, The Evil Within 2 olduğunu belirtelim. Yukarıda da belirttiğimiz gibi serinin ilk oyunu halihazırda ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak 26 Ekim'den itibaren yerini ikinci oyuna ve Tandem: A Tale of Shadows'a bırakacak. Bu oyunların toplam değeri ise 454 TL.

Her iki yapım, Epic Games üzerinden 2 Kasım'a kadar erişilebilir olacak. Dolayısıyla oyuncuların kaçırmaması gereken bir fırsat diyebiliriz. Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları

26 Ekim'e kadar Eternal Threads The Evil Within

26 Ekim-2 Kasım The Evil Within 2 Tandem: A Tale of Shadows