Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraflar Şok Etkisi Yarattı!

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin sosyal medya hesabında düzenlediği soru-cevap etkinliğine gelen itiraflar büyük şaşkınlık yarattı. İki sosyal medya kullanıcısının yaptığı itiraflar Ezmeci'nin tepkisini çekti ve olay oldu.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 08:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraflar Şok Etkisi Yarattı!

Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar şok etkisi yarattı!

Biri karısının annesini hamile bıraktı, diğer sevgilisinin kızlarını...

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve son dönemlerde takipçi sayısını giderek artırarak popülerliğini sürdüren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün akşam düzenlediği soru- cevap etkinliğine gelen itiraflar ile olay yarattı.

Danışmanlık ofisinde verdiği hizmetlerin yanı sıra kaleme aldığı psikoloji temelli kitapları, sunduğu gündüz kuşağı programı, kozmetik firması ve sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettiren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son olarak 16 Ekim Pazartesi akşamı Instagram hesabının hikayeler kısmından düzenlediği soru- cevap etkinliği ile dikkat çekti.

Ezmeci’nin etkinliğine birçok sosyal medya kullanıcısı katılım sağlarken iki sosyal medya kullanıcısının itirafı, ‘yok artık’ dedirtti. Ezmeci, ortalığı ayağa kaldıran o paylaşımlara karşı sessiz kalmadı.

O PAYLAŞIMA TEPKİ GÖSTERDİ

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci dün akşam düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliği aracılığı ile onlarca sosyal medya kullanıcısına yol gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı ise Ezmeci’yi oldukça sinirlendirdi.

Sevgilisinin 22 yaşındaki kızı ile cinsel birliktelik yaşadığını belirten bir sosyal medya kullanıcısı, bu kez de diğer kızın kendisine yazdığını ifade etti. Esra Ezmeci, ‘Ne yapmalıyım?’ diye soran sosyal medya kullanıcısına şu şekilde karşılık verdi: “Siz belli ki farklı fanteziler peşindesiniz. Böyle bir durumdan ve bu aileden uzak durun.”

OLAY YARATAN İTİRAF

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin son etkinliğine katılan bir diğer sosyal medya kullanıcısı, kendi annesi ile kocasının cinsel birliktelik yaşadığını ve annesinin şu an 6 aylık hamile olduğunu belirtti. İkisinin de şu an çok pişman olduğunu belirten sosyal medya kullanıcısı, ne yapmaları gerektiğini Ezmeci’ye danıştı. Ünlü psikolog tepki çeken o paylaşıma şu şekilde karşılık verdi: “Bu artık pişman olunacak bir durumu da geçmiş. Burada hem annenize hem eşinize belli bir tepki ve set koymanız gerekir. Sonrasında bir terapistten destek alarak çözümlemeniz daha doğru olur.”