Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

It Follows Filmi Devam Film İle Geri Dönüyor

Başrollerini David Robert Mitchell ve Maika Monroe'nun paylaştığı 2014 yapımı korku filmi 'It Follows', uzun bir aradan sonra devam filmiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 10:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

It Follows Filmi Devam Film İle Geri Dönüyor

It Follows Filmi Devam Film İle Geri Dönüyor

2014 yapımı korku filmi 'It Follows', başrollerini David Robert Mitchell ve Maika Monroe'nun paylaştığı bir yapımdır. Uzun bir aradan sonra, film serisi devam filmiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu, genç bir kadının peşini bırakmayan doğaüstü bir varlık tarafından takip edilmesi üzerine kuruludur. İlk filmde izleyicileri korku dolu anlar beklerken, devam filmiyle de aynı gerilim ve korku dolu atmosferin devam edeceği tahmin ediliyor.

It Follows serisinin devam filmiyle ilgili henüz detaylar netleşmemiş olsa da, izleyicilerin merakla beklediği bir yapım olduğu kesin. Yapım şirketi ve yönetmen tarafından yapılan açıklamalara göre, devam filminin çekimleri yakın zamanda başlayacak ve izleyicileri beklemeye aldığı gerilim dolu anlar, korku severleri heyecanlandırmış durumda.

It Follows Filmi Hakkında

'It Follows', 2014 yılında gösterime giren bir Amerikan korku filmidir. David Robert Mitchell tarafından yazılıp yönetilen film, genç bir kadının takip edildiği ve korku dolu anların yaşandığı bir hikayeyi konu almaktadır. Film, eleştirmenlerden olumlu yorumlar alarak korku türünde önemli bir yer edinmiştir.

It Follows Filmi Oyuncuları

It Follows filminin başrollerinde David Robert Mitchell ve Maika Monroe yer almaktadır. David Robert Mitchell, filmde Jay karakterini canlandırırken, Maika Monroe ise Hugh karakterine hayat vermektedir.