Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın Eğlenceli Anları

Arka Sokaklar'ın cuma günü yayınlanması sebebiyle yayın günü değişen Ya Çok Seversen dizisinin kamera arkası görüntüleri de ilgi çekiyor. Başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan çok iyi anlaştıklarını ve eğlendiklerini her fırsatta dile getiriyor. 2 oyuncunun son eğlenceli videosu ise sosyal medyada ilgi görüyor. Kerem Bürsin son olarak set arasında uyuyan Hafsanur Sancaktutan'a yaptığı şakayla gündeme geldi. Arka Sokaklar yeni sezonuyla bu akşam Kanal D ekranında izleyicisiyle buluşacak. Bu sebeple başrolünde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Ya Çok Seversen dizisinin yayın günü değişti. Ya Çok Seversen artık yeni bölümleriyle cumartesi günleri yayında olacak. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan 'Ya Çok Seversen' ekranlara gelmeye devam ediyor. Uyumlarıyla birçok kişinin beğenisini yakalayan ikili, sık sık sahne arkası halleriyle de gündem oluyor. Kerem Bürsin son olarak set arasında uyuyan Hafsanur Sancaktutan'a yaptığı şakayla gündeme ge

Yayın Tarihi: 06.09.2023 04:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın Eğlenceli Anları

Arka Sokaklar'ın cuma günü yayınlanması sebebiyle yayın günü değişen Ya Çok Seversen dizisinin kamera arkası görüntüleri de ilgi çekiyor.

Başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan çok iyi anlaştıklarını ve eğlendiklerini her fırsatta dile getiriyor. 2 oyuncunun son eğlenceli videosu ise sosyal medyada ilgi görüyor.

Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan'a Şaka

Kanal D ekranında yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinin çekimleri devam ederken kamera arkası görüntüleri de ilgi görüyor. Son olarak çekim arasında uyuyan Hafsanur Sancaktutan Kerem Bürsin'in şakasına maruz kaldı. O anlar sosyal medyadan paylaşıldı.

Ya Çok Seversen'in Yayın Günü Değişti

Arka Sokaklar yeni sezonuyla bu akşam Kanal D ekranında izleyicisiyle buluşacak. Bu sebeple başrolünde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Ya Çok Seversen dizisinin yayın günü değişti. Ya Çok Seversen artık yeni bölümleriyle cumartesi günleri yayında olacak.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın Uyumları

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan 'Ya Çok Seversen' ekranlara gelmeye devam ediyor. Uyumlarıyla birçok kişinin beğenisini yakalayan ikili, sık sık sahne arkası halleriyle de gündem oluyor. Kerem Bürsin son olarak set arasında uyuyan Hafsanur Sancaktutan'a yaptığı şakayla gündeme geldi.

Kerem Bürsin'in Kariyeri

Son olarak 'Sen Çal Kapımı' adlı romantik komedi dizisinde Hande Erçel ile başrolleri paylaşan Kerem Bürsin, büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. 2021 yılından beri ekranlarda görmediğimiz Bürsin, yaz sezonuna bomba bir giriş yaptı.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın Uyumları

Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bürsin'in uyumları sosyal medyada fazlasıyla beğenilmiş, çiftin dizide nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük bir merak konusu olmuştu.

Arka Sokaklar'ın Yayın Günü Değişti

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın başlamasıyla birlikte dizinin yayın günü değişse de çekimlerine ara verilmeden devam ediliyor. Dizinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan bu anlar, hayranlar tarafından yakından takip ediliyor. Kerem Bürsin eğlenceli karakterini set arkasında da konuşturuyor gördüğümüz üzere!