Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kuruluş Osman Dizisinin Güzel Oyuncuları: Aslıhan Karalar ve Yıldız Çağrı Atiksoy

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Burçin Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Aslıhan Karalar oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan ünlü ismin annesiyle pozlarını görenler şoke oldu. Güzel oyuncu Aslıhan Karalar, annesi ile yer aldığı pozlarını takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan anne kızın pozlarına 'Güzellik genetik', 'Abla kardeş gibiler', 'Güzelliğin nereden geldiği belli oldu' gibi yorumlar yapıldı. Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nden mezun oldu. 2017 Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, küçük yaşlardan itibaren sanat eğitimi aldı, son zamanlarda modellik mesleğinin yanında oyunculukta da adından söz ettirdi. İlk oyunculuk deneyimini Şahin Tepsesi adlı dizide canlandırdığı Ezgi karakteri ile yaşamış olan Aslıhan Karalar, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş

Yayın Tarihi: 18.10.2023 17:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kuruluş Osman Dizisinin Güzel Oyuncuları: Aslıhan Karalar ve Yıldız Çağrı Atiksoy

Aslıhan Karalar

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Burçin Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Aslıhan Karalar oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan ünlü ismin annesiyle pozlarını görenler şoke oldu. Güzel oyuncu Aslıhan Karalar, annesi ile yer aldığı pozlarını takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan anne kızın pozlarına 'Güzellik genetik', 'Abla kardeş gibiler', 'Güzelliğin nereden geldiği belli oldu' gibi yorumlar yapıldı. Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nden mezun oldu. 2017 Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, küçük yaşlardan itibaren sanat eğitimi aldı, son zamanlarda modellik mesleğinin yanında oyunculukta da adından söz ettirdi. İlk oyunculuk deneyimini Şahin Tepsesi adlı dizide canlandırdığı Ezgi karakteri ile yaşamış olan Aslıhan Karalar, ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Burçin karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy

Atv ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterine Yıldız Çağrı Atiksoy hayat veriyor. Umur Bey'in kızı olan Malhun Hatun, aynı zamanda Osman Bey'in eşidir. Babası Umur Bey tarafından büyütülen Malhun Hatun'un kardeşleri ise şehit olmuştur. Malhun Hatun'un oğlu ise Orhan Bey'dir. Osman Bey'in her zaman yanında olan Malhun Hatun, Kayı Obası'nda söz sahibidir. Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy hem başarılı oyunculuğu hem de özel hayatıyla takdir topluyor. Yıldız Çağrı Atiksoy, ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında yaşasa da büyük çıkışını Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Berrin Akarsu karakteri ile yaptı. Güzel oyuncu son dönemlerin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Malhun Hatun karakteri ile televizyon ekranlarında yer almaya devam ediyor. 2022 yılında meslektaşı Berk Oktay ile dünyaevine giren Atiksoy günün en çok merak edilen isimlerinden biri. Güzel oyuncu hakkında araştırma yapanlar annesini görünce şaştı kaldı. İŞTE YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY'UN ANNESİ Yıldız Çağrı Atiksoy, 1 Nisan 1986 tarihinde dünyaya geldi. Aslen İzmir Karşıyakalı olan oyuncu liseden mezun olduktan sonra İzmir Ege Sanat Merkezi'nde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aldı. Güzel oyuncu kariyerine ilk adımını 2004 yılında ekrana gelen Büyük Buluşma adlı dizi ile attı. Yıldız Çağrı Atiksoy, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Berrin Akarsu karakteri ile büyük bir çıkış yaşadı. Daha sonra Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat veren başarılı oyuncu bu diziden sonra Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırdı. Ayrıca TRT 1'de yayımlanan Şampiyon dizisinde Suna karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy günümüzde ise, ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Kuruluş Osman isimli dizide 46. bölüm itibariyle Malhun Hatun karakterini canlandırıyor.