Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Leyla Türk Vuruldu ve Eşi Cezayir İntikam Yeminleri Etti!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla karakterini canlandıran Ebru Özkan'ın hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Ebru Özkan, tiyatro eğitimine ilkokul düzeyinde başlamış ve birçok başarılı projede yer almıştır. Oyuncu, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla Türk karakterini canlandırmaktadır. Ebru Özkan, evli ve eşi de oyunculuk yapan Ertan Saban'dır.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 21:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Leyla Türk Vuruldu ve Eşi Cezayir İntikam Yeminleri Etti!

Leyla Türk Vuruldu ve Eşi Cezayir İntikam Yeminleri Etti!

Ekranların sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Ebru Özkan'ın hayat verdiği Leyla karakteri, Müttefiklerin isteği üzerine vuruldu. Kanlar içinde yerde kalan Leyla'nın akıbeti ise yeni bölümle birlikte netleşecek. Ancak Cezayir olayla beraber; Leyla'yı öldürmek istemekle olayı kişiselleştirdiler. Hepsinin korkulu rüyası olacağım.'' sözlerini kullandı.

Ebru Özkan Kimdir?

Tiyatro eğitimine ilkokul düzeyinde başlayan Ebru Özkan, bir oyun yazdı ve Gözyaşı Çetesi adlı dizide oyunculuğa başladı. Ayrıca modellik de yapmıştır. Hanımın Çiftliği, Paramparça, Şahin Tepesi, Hekimoğlu gibi dizilerde önemli rollerde yer almıştır. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ise Leyla Türk karakterini canlandırmaktadır.

Ebru Özkan Evli mi?

Ebru Özkan, oyunculuk yapan Ertan Saban ile evlidir.