Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mutlu Kaya: Türkiye'nin Tanınan Yarışmacısı

Katıldığı bir ses yarışması ile tüm Türkiye'nin tanıdığı Mutlu Kaya güzelliği ve sesi ile herkesi kendine hayran bırakmıştı. Yarışma sonrası tanınan güzel yarışmacının hayatı sevgilisinin kurşunuyla bir anda kabusa dönmüştü. Mutlu Kaya, erkek arkadaşının saldırısı nedeniyle bugün vücudunun büyük bölümünü kullanmakta güçlük çekiyor, zor duyulabilen bir sesle konuşuyor. Mutlu Kaya ölümün kıyısından döndü ama o dönem kardeşi için 'Kadına şiddete hayır' pankartları açan Dilek Kaya sevgilisinin yağdırdığı kurşunlar ile hayatını kaybetti. Hayata tutunan Mutlu Kaya da Barbie akımına uydu. Sosyal medyadan son halini paylaşan Mutlu Kaya paylaşımına ise 'Ben Kürt Barbie' notunu düştü.

Yayın Tarihi: 28.07.2023 20:24
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Mutlu Kaya: Türkiye'nin Tanınan Yarışmacısı

Mutlu Kaya: Türkiye'nin Tanınan Yarışmacısı

Katıldığı bir ses yarışması ile tüm Türkiye'nin tanıdığı Mutlu Kaya güzelliği ve sesi ile herkesi kendine hayran bırakmıştı. Yarışma sonrası tanınan güzel yarışmacının hayatı sevgilisinin kurşunuyla bir anda kabusa dönmüştü.

Mutlu Kaya, erkek arkadaşının saldırısı nedeniyle bugün vücudunun büyük bölümünü kullanmakta güçlük çekiyor, zor duyulabilen bir sesle konuşuyor. Mutlu Kaya ölümün kıyısından döndü ama o dönem kardeşi için "Kadına şiddete hayır" pankartları açan Dilek Kaya sevgilisinin yağdırdığı kurşunlar ile hayatını kaybetti.

Hayata tutunan Mutlu Kaya da Barbie akımına uydu. Sosyal medyadan son halini paylaşan Mutlu Kaya paylaşımına ise "Ben Kürt Barbie" notunu düştü.