Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

NASA+ İle Uzay Araştırmaları Artık Daha İlginci

Uzay araştırmalarında ilginç keşiflere imza atan NASA, kendi akış video hizmeti NASA+’ı duyurdu. Platformda uzay fırlatma ve görevlerinin yanı sıra orijinal seriler de yayınlanacak. Ayrıca tüm içerikler ücretsiz ve reklamsız olarak sunulacak.

Yayın Tarihi: 28.07.2023 15:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

NASA+ İle Uzay Araştırmaları Artık Daha İlginci

Uzay araştırmalarında ilginç keşiflere imza atan her çalışmasında ayrı bir yankı uyandıran NASA, kendi akış video hizmeti NASA+’ı duyurdu.

Söz konusu platformda önemli uzay fırlatma ve görevlerinin yanı sıra orijinal serilerden de bir seçki yayınlanacak. Ayrıca tüm içerikler ücretsiz ve reklamsız olarak sunulacak.

NASA+ Yayın Hayatına Başlıyor

Amerikan uzay ajansı NASA’nın yeni video akış hizmeti NASA+ şu anda internet sitesinde beta olarak kullanımda. Ayrıca hizmet önümüzdeki günlerde iOS ve Android cihazların yanı sıra Roku, Apple TV ve Fire TV set üstü kutuları için bir web sitesi ve uygulamalar olarak sunulacak.

NASA İletişim Başkan Yardımcısı NASA+ için şu ifadeleri kullandı:

'NASA'nın yeni akış platformu ile isteğiniz üzerine yer açıyoruz. Dijital varlığımızı dönüştürmek, NASA'nın havada ve uzayda bilinmeyeni nasıl keşfettiği ve keşif ve inovasyon yoluyla nasıl ilham verdiğiyle ilgili hikayeleri daha iyi anlatmamıza yardımcı olacak.'