Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Özge Yağız: Oyunculuk Kariyeri ve İhanet İddiaları

Özge Yağız, Başkent Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım attı. Yemin dizisindeki başarılı performansıyla ün kazanan Yağız, şu sıralar Safir dizisinde rol alıyor. Son zamanlarda ise estetik operasyonlarla değişen görünümüyle gündemde. Ayrıca, Yağız'ın ilişki yaşadığı aktörlerle ilgili ihanet iddiaları da konuşuluyor.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 04:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Özge Yağız: Oyunculuk Kariyeri ve İhanet İddiaları

Özge Yağız: Oyunculuk Kariyeri

26 Eylül 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özge Yağız, Başkent Üniversitesi'nden mezun oldu. Asıl mesleği diyetisyenlik olan Yağız, rotasını oyunculuk üzerine çizdi ve bu konuda adımlar atmaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, Kanal 7 ekranlarında yayımlanan Yemin dizisinde 'Reyhan' karakterini canlandırarak üne kavuştu. Bu diziden sonra Sol Yanım, İçimizden Biri ve Baba dizilerinde yer alan Yağız, şu sıralar Safir'de boy gösteriyor.

Özge Yağız: İhanet İddiaları

Oyuncu Özge Yağız, meslektaşı Gökberk Demirci ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz ay sevgilisinin evlilik teklifine 'Evet' yanıtını veren Yağız, nikah hazırlıklarına başlamıştı. İkili, kısa bir süre sonra yollarını ayırdı. Özge Yağız'ın rol arkadaşı Burak Berkay Akgül ile ilişkisini noktaladığı ve Yağız'ın Akgül ile birliktelik yaşamaya başladığı iddia edildi. İhanet iddialarının ardından Yağız, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Özge Yağız: Estetik Güzeli Çıktı

Son dönemin en dikkat çeken Türk dizilerinden biri olan Safir'de Feraye karakterine hayat veren Özge Yağız'ın estetik operasyonlarla değişen görünümü gündemde. Yağız'ın eski halini görenler şaşkınlık yaşadı. Çenesini törpülettiği ve göz kapağını aldırdığı iddia edilen Yağız, sosyal medyanın diline düştü.