Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oktay Kaynarca'dan Biz Bize Programında Özel Açıklamalar

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, a Para ekranlarında yayınlanan Biz Bize programında yoğun tempoda çalıştığını ve evlilik ve çocuk için hâlâ umudu olduğunu söyledi. 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ise ikinci sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Onbeşli karakterinin katılımıyla heyecanın arttığı dizide, İsmail Demirci'nin Onbeşli karakteriyle sürpriz bir transfer gerçekleşti. Cezayir'in atağa geçmesiyle de hikaye daha da ilgi çekici hale geliyor.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 10:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Oktay Kaynarca'dan Biz Bize Programında Özel Açıklamalar

Oktay Kaynarca'dan Biz Bize Programında Özel Açıklamalar

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, a Para ekranlarında yayınlanan Biz Bize programında özel açıklamalar yaptı. Kaynarca, 'Yoğun tempoda çalışıyorum. Hayatı kaçırdığım da doğru ama evlilik ve çocuk için hâlâ umudum var' dedi. 'Ben Bu Cihana Sığmazam' ile yeni sezona değişikliklerle başladık. Ekibe yeni isimler katıldı. İşin yapımcılık kısmı çok zor. Sadece yapımcılık yapıyor olsan çok keyifli ama sürekli ekibin içinde sette olduğum için biraz yorucu geçiyor. Sürekli setteyim, iki ekip çalışıyoruz. Biri yatmaya gidiyor diğer ekip geliyor. Onlar beni diğer ekibe teslim ediyor. Bu tempoya alışığım. Yapımcılık sorumluluğu binince müziğinden kostümüne kadar her şeyiyle ilgileniyorum. Bizde 40 oyuncu var. Yardımcı oyuncular hariç yaklaşık 200 kişiyiz. Çalışanlarımıza iyi bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Bu, çok hızlı ve iyi konsantre olmak isteyen bir iş. 12 saat çalışma kuralına uymaya çalışıyoruz. Yetiştirmeye çalışıyoruz. Haftanın belli günleri en fazla 5 gün çalışmak zorundayız. Montaj süresini de hesaba katmalıyız. O yüzden her hafta biz normal bir sinema filminin bir buçuk katını çekiyoruz. Dizimiz erkek işi gözükse de içinde kadın öyküleri barındırıyor. Kadınlar da çok sıkı takip ediyor zaten. Aksiyon seven kadın da fazla. Çok şaşırtıcı. Genç arkadaşlar benim için çok önemli. Konservatuvarda hocalarımın bana yüklediği bir şey bu öğreticilik. Oyunculuk motivasyon işi. O yüzden gençleri yönlendirdiğimde onlar da çok memnun kalıyor. Karşılıklı sahnelerimizde oyunlarının daha iyi çıkması için elimden geleni yaparım. O ilişki de zamanla dostluğa dönüşüyor, silah arkadaşlığı kıvamına geliyor. Gençlere gittiğiniz sette starlık yapmayın derim. İnsan olun yeter. İyi oyuncuların çoğu iyi insan zaten. Azerbaycan'daki ilgiye çok şaşırdım. Beni kendilerinden görüyorlar. 1985'te konservatuvara girmişim. 35 yıl olmuş. O kadar hızlı geçti ki. Hayatı kaçırdım diyebilirim. Evlilik ve çocuk için hâlâ umudum var. Anthony Quinn, Al Pacino önemli bir şey yaptı. Ben ona öyle bakmıyorum. Çocuğun sahibi Allah'tır. Benim babam da 5 yaşımda iken vefat etmiş. Çocuğun annesi ve babasıyla birlikte büyümesi çok değerli ama aslolan hayattır. O yüzden geç kaldığımı düşünmüyorum.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi İkinci Sezonuyla Büyülüyor

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi, ikinci sezonuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Onbeşli karakterinin katılımı, diziyi daha da ilgi çekici hale getirdi. İkinci sezonun yeni bölümleriyle heyeanın iyice artması izleyicileri ekrana kilitlemeye devam edecek. İkinci sezon boyunca Onbeşli'nin hikayeye etkisi büyük olacak gibi görünüyor.

Sürpriz Transfer İsmail Demirci Onbeşli Karakteriyle

SÜRPRİZ TRANSFER! Başarılı oyuncu İsmail Demirci Onbeşli karakteriyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İzleyiciler tarafından kısa sürede sevilen bu karakter yeni sezona çok konuşulacak isimler arasında yer alıyor.

Cezayir Karşı Atağa Geçiyor!

CEZAYİR KARŞI ATAĞA GEÇİYOR! Atakan'ın işkence görerek ölümle burun buruna gelmesinin ardından Onbeşli, abisinin intikamını almak için Tazıyev'in peşine düşer. Bu sırada Erman kaos planı gereği yüklü bir miktarda uyuşturucuyu getirip sokaklara dağıtmak peşindedir. Elbette Cezayir'in de buna karşı bir planı vardır. Diğer yandan Vedat, Berfin'in peşini bırakmaz ve Cezayir'in tarafını tutan amcasını öldürür. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Eski kocasının kötü bir şeyler yapmasından korkan Berfin, Cezayir'e sığınır. Lakin bu Leyla tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır.