Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

OnePlus, Ağustos Ayında İlk Katlanabilir Telefonunu Piyasaya Sürüyor

OnePlus, katlanabilir telefon pazarına giriyor ve Ağustos ayında ilk katlanabilir telefonunu piyasaya sürüyor. Şirket, katlanabilir telefonunun, imza niteliğindeki OnePlus hızlı ve sorunsuz deneyimine sahip olacağını belirtti. OnePlus, tasarım ustalığından birkaç ipucu alarak, katlanabilir telefonunu Samsung Galaxy Z Fold 5 gibi rakiplerine karşı rekabet edebilecek şekilde tasarlayacak.

Yayın Tarihi: 07.05.2023 13:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

OnePlus, Ağustos Ayında İlk Katlanabilir Telefonunu Piyasaya Sürüyor

Katlanabilir Telefon Piyasası Genişliyor

Katlanabilir akıllı telefonlar, tüketicilerin ilgisini çekmeye başladı. Bir rapora göre, ABD'li akıllı telefon kullanıcılarının %28'i bir sonraki satın alımlarında katlanabilir bir cihazı tercih ediyor. Piyasanın genişlemesiyle, birçok marka katlanabilir telefonları portföyüne eklemeye başladı. Tecno gibi birkaç yeni gelen bu alışılmamış kategoriye girdi ve Google da Pixel Fold'u 10 Mayıs'ta piyasaya sürecek.

OnePlus da Katlanabilir Telefon Pazarına Giriyor

Twitter'da sızıntılarıyla bilinen Max Jambor, OnePlus'un ilk katlanabilir akıllı telefonunu Ağustos ayında piyasaya sürmeyi planladığını iddia etti. Şirket, MWC 2023 sırasında 2023 yılı içinde katlanabilir bir ekranlı akıllı telefon piyasaya sürmeyi planladığını doğrulamıştı. OnePlus, katlanabilir telefonunun, imza niteliğindeki OnePlus hızlı ve sorunsuz deneyimine sahip olacağını belirtti. Ayrıca, katlanabilir formu nedeniyle tasarım, mekanik teknoloji ve diğer yönlerden taviz vermeyen bir amiral gemisi telefon olacağı açıklandı.

Tasarım ve Özellikler

Bazı söylentilere göre, Oppo Find N2'nin yeniden markalı bir sürümü olacak, diğerleri ise tamamen yeni bir cihaz olacağını söylüyor. OnePlus, tasarım ustalığından birkaç ipucu alabilir. OnePlus, katlanabilir telefonunu Samsung Galaxy Z Fold 5 gibi rakiplerine karşı rekabet edebilecek şekilde tasarlayacak. Bu nedenle, cihazlarının özellikleri, performansı ve tasarımı tüketicilerin beklentilerini karşılamalı.