Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Perihan Savaş'ın hayatı ve ailesi

66 yaşına basan Perihan Savaş'ın hayatı, ailesi ve oğlu Savaş Zafer'in düğününden kareler.

Yayın Tarihi: 16.06.2023 14:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Perihan Savaş'ın hayatı ve ailesi

Perihan Savaş'ın hayatı ve ailesi

66 yaşına basan Perihan Savaş güzelliği ve fit hali ile adeta yıllara meydan okuyor. Zorluklarla dolu hayat hikayesi ile bilinen Perihan Savaş, tüm olumsuzlukların üstesinden kızı Melek Zübeyde Akkaş ve oğlu Savaş Zafer ile gelmişti. Çocuklarına olan düşkünlüğünü her zaman dile getiren Perihan Savaş son olarak oğlu Savaş Zafer'in Melis Ketenci ile hayatını birleştirmesi ile ikinci kez kayınvalide olmuştu.

Ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın, 9 Kasım 1995 yılında hayatını kaybeden oyuncu eşi Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer geçtiğimiz Ocak ayında Melis Ketenci ile dünya evine girmişti. Çift, aile ve yakın dostlarının katıldığı sade bir düğünle evlenmişti.

Perihan Savaş mutluluğunu 'Duygular anlatılmaz, yaşanması lazım. Hüznüm de var, keşke Savaş'ın babası da olsaydı' diyerek dile getirmişti.

14 Haziran'da 66 yaşına basan Perihan Savaş'a biricik gelini Melis Ketenci'den duygusal karelerle kutlama geldi. Melis Ketenci eşi Savaş Zafer ve kayınvalidesi Perihan Savaş ile en özel karelerini 'Dünyalar güzeli annemiz, iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin' sözleriyle paylaştı.

Gelinin kına gecesi ve düğününden kareler

Melis Ketenci, aile yakınları ve dostlarının katıldığı kına gecesinden kareleri kendi kişisel sayfasında paylaşmıştı. Ünlü oyuncu Perihan Savaş, Türk geleneğini yerine getirmiş ve eline kına yakan gelinine cumhuriyet altını hediye etmeyi ihmal etmemişti. Gelin Melis Ketenci sosyal medya hesabından hazırlıklarını paylaşmıştı.

Perihan Savaş, henüz 39 yaşındayken ,1995 yılında, kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'in ölüm yıl dönümünü unutmamıştı. Perihan Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırmıştı.

Perihan Savaş'ın hayatı ve ailesi

Şimdilerde çocukları ve torunları ile mutlu bir hayat süren usta oyuncu Perihan Savaş zor günler geçirmişti. Usta sanatçı Perihan Savaş, henüz 39 yaşındayken 1995 yılında hayatını kaybeden eşi Yılmaz Zafer ile nostaljik karesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Perihan Savaş'ın paylaşımı takipçileri tarafında yorum yağmuruna tutuldu. 9 Kasım ölüm yıl dönümü olan Yılmaz Zafer'e seslenen 65 yaşındaki Perihan Savaş, '27 yıl sessiz çok zor' dedi.

Perihan Savaş'ın ailesi

Perihan Savaş ile Yeşilçam'ın yakışıklılarından Yılmaz Zafer 1 Haziran 1987'de nikah masasına oturmuştu. Birbirlerine çok aşık olan çifti ölüm ayırdı. 1956 yılında İstanbul'da doğan Yılmaz Zafer oyunculuğa Fatih Halkevi'nde başladı. Tiyatroya, Perihan Savaş'a hayranlığı nedeniyle başlayan Zafer, 1976 yılında sinemaya başladı. 40'tan fazla filmde oynayan Yılmaz Zafer, 1987'de hayran olduğu Perihan Savaş'la evlendi. Perihan Savaş'ın İbrahim Tatlıses'ten olan kızı Melek Zübeyde ile mutlu bir aile olan çift Ocak 1994'te oğulları Savaş Zaferi kucaklarına aldılar. Yılmaz Zafer, 1994 nisan ayında oğlu henüz 3 aylıkken kalp krizi geçirdi. Beyninde oluşan hasar nedeniyle 1,5 yıl bakıma muhtaç şekilde yaşamını sürdüren Zafer, 1995 yılında hayatını kaybetti.

Perihan Savaş'ın ilk çocuğu ise İbrahim Tatlıses'ten dünyaya geldi. Perihan Savaş ile İbrahim Tatlıses'in kızları Melek Zübeyde güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor. Perihan Savaş, kızı ve müstakbel gelini ile böyle poz vermişti.