Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

PlayStation 5'in Daha İnce Modeli Yakında Piyasaya Sürülecek

Daha ince PlayStation 5 modelinin piyasaya sürülmesine sadece haftalar kaldı ve bir kullanıcı güncellenmiş konsolu çoktan eline geçirmiş gibi görünüyor. Yeni PS5, orijinal konsola kıyasla biraz daha küçük bir ayak izine sahip olacak gibi görünüyor. Daha ince tasarıma rağmen, cihazın arkasında bir HDMI bağlantı noktası, iki USB bağlantı noktası, bir güç konektörü ve bir ethernet bağlantı noktası da dahil olmak üzere selefiyle aynı bağlantı noktalarını koruduğu görülüyor. Görüntüler ayrıca PS5'in çıkarılabilir disk sürücüsünün kurulum sırasında internet bağlantısı gerektireceği yönündeki söylentileri de doğruluyor. Söylentilere göre konsolu disk sürücüsüyle yalnızca bir kez eşleştirmeniz gerekiyor, ancak Sony'nin gelecekte PS5 ve disk sürücüsü için kimlik doğrulama sunucularını kapatması durumunda kullanıcıların sürücüyü kullanmaya devam edip edemeyeceği konusunda endişeler devam ediyor. Sony yeni PS5 Slim konsolunu Kasım ayında piyasaya sürmeyi planlıyor, ancak şirket hala kesin bir lan

Yayın Tarihi: 02.11.2023 07:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

PlayStation 5'in Daha İnce Modeli Yakında Piyasaya Sürülecek

Daha ince PlayStation 5 modeli geliyor

Daha ince PlayStation 5 modelinin piyasaya sürülmesine sadece haftalar kaldı ve bir kullanıcı güncellenmiş konsolu çoktan eline geçirmiş gibi görünüyor. X'e gönderdiği bir dizi görselde @phantompainss adlı kullanıcı, güncellenmiş PlayStation 5'in ilk versiyonun yanında nasıl durduğunu gösteriyor.

Yeni PS5 daha küçük ve daha ince

Yeni PS5, orijinal konsola kıyasla biraz daha küçük bir ayak izine sahip olacak gibi görünüyor. Sadece standart PS5'ten daha ince bir profile sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda daha kısa.

Yeni bağlantı noktaları

Daha ince tasarıma rağmen, cihazın arkasında bir HDMI bağlantı noktası, iki USB bağlantı noktası, bir güç konektörü ve bir ethernet bağlantı noktası da dahil olmak üzere selefiyle aynı bağlantı noktalarını koruduğu görülüyor.

Çıkarılabilir disk sürücüsü

Görüntüler ayrıca PS5'in çıkarılabilir disk sürücüsünün kurulum sırasında internet bağlantısı gerektireceği yönündeki söylentileri de doğruluyor. Fotoğraflardan birinde 'Disk sürücünüzü kullanamıyorsunuz. Disk sürücünüzü PS5'inize kaydedebilmek için PS5'inizi ağa bağlamanız gerekiyor' yazıyor.

Endişeler devam ediyor

Söylentilere göre konsolu disk sürücüsüyle yalnızca bir kez eşleştirmeniz gerekiyor, ancak Sony'nin gelecekte PS5 ve disk sürücüsü için kimlik doğrulama sunucularını kapatması durumunda kullanıcıların sürücüyü kullanmaya devam edip edemeyeceği konusunda endişeler devam ediyor.

Lansman tarihi ve fiyat

Sony yeni PS5 Slim konsolunu Kasım ayında piyasaya sürmeyi planlıyor, ancak şirket hala kesin bir lansman tarihi vermedi. Disk sürücülü PS5'in fiyatı 499,99 dolar, dijital modelin fiyatı ise 449,99 dolar olacak.