Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz'ın Dostluğu Daha da Güçlendi

Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşlıkları daha da güçlendi. İkili bir düğüne birlikte katıldı ve keyifli anlarını sosyal medyada paylaştılar. Selin Ciğerci'nin babasıyla olan dansı ise Kerimcan Durmaz tarafından 'Maviş döktürüyor' notuyla yayınlandı.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 20:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz'ın Dostluğu Daha da Güçlendi

Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz'ın Dostluğu Daha da Güçlendi

En son kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamayıp; '5 yıl içinde 40 milyon TL'den fazla vergi ödedim. Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun ben orada kendimi asarım' demişti. Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına katılan Gazeteci Emrullah Erdinç, Selin Ciğerci'nin MASAK incelemesinde illegal bir işlemin tespit edilmediğini iddia etmişti. Gündemden düşmeyen ünlü fenomen babasıyla bir düğüne katıldı. Babasıyla karşılıklı dans eden Ciğerci o anları 'Baba aşkı' notuyla paylaştı. Davetliler arasında yer alan Kerimcan Durmaz ise 'Maviş döktürüyor' notuyla Selin Ciğerci ve babasının dans videosunu yayınladı.

Yakın arkadaşlar Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz dün akşam birlikte bir düğüne katıldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ikilinin keyifli anları dikkatleri çekti. Selin Ciğerci'nin babasının da katıldığı organizasyonda, baba-kız karşılıklı kurtlarını döktükleri anlar Kerimcan Durmaz'ın kamerasına yansıdı.Biliyorsunuz Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz'ın arası bir dönem bozulmuş, yakın arkadaşlar ayrı düşmüştü. Fakat sonrasında aralarını düzelterek çok daha sağlam bir dostlukla yollarına devam ettiler.Selin Ciğerci'nin babasıyla olan dansını kayda alan ve Instagram'da paylaşan Kerimcan Durmaz, Ciğerci'nin babası için 'Maviş döktürüyor' dedi.