Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Simge Sağın Pilates ve Sağlıklı Beslenmeyle 46 Kilo Verdi

Simge Sağın pilates ve sağlıklı beslenme ile 46 kiloya düştü. İddialı sahne kostümleriyle magazin gündeminde yer alan 41 yaşındaki popçu, bu kez fit haliyle dikkat çekti. Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Simge Sağın, 46 kiloya düşmeyi hedefliyordu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcı kilo verdiği halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda bu yaz sık sık konser veren Simge Sağın, konser maratonuna kaldığı yerden devam ediyor. Sahne kostümleri ve iddialı pozlarıyla sıklıkla magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcı Simge Sağın, iğne ipliğe döndü. Ünlü isim son halini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 09:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Simge Sağın Pilates ve Sağlıklı Beslenmeyle 46 Kilo Verdi

Hem Şarkıları Hem de Cesur Pozlarıyla Dikkat Çeken Simge Sağın Pilates ve Sağlıklı Beslenme ile 46 Kilo Verdi

Hem şarkıları hem de cesur pozlarıyla dikkat çeken Simge Sağın pilates ve sağlıklı beslenme ile 46 kiloya düştü. İddialı sahne kostümleriyle magazin gündeminde yer alan 41 yaşındaki popçu, bu kez fit haliyle dikkat çekti. Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Simge Sağın, 46 kiloya düşmeyi hedefliyordu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcı kilo verdiği halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda bu yaz sık sık konser veren Simge Sağın, konser maratonuna kaldığı yerden devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaştığı Son Halini Takipçileriyle Paylaştı

Sahne kostümleri ve iddialı pozlarıyla sıklıkla magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcı Simge Sağın, iğne ipliğe döndü. Ünlü isim son halini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.