Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Star TV'nin Ömer Dizisine Yeni Oyuncu Katılıyor

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer, pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın paylaştığı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla çok beğenilen "Ömer" dizisi, pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 19:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Star TV'nin Ömer Dizisine Yeni Oyuncu Katılıyor

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer, pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın paylaştığı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla çok beğenilen "Ömer" dizisi, pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor.

Çağdaş Onur Öztürk "Nevzat" Karakterine Hayat Verecek

6 Kasım Pazartesi akşamı 30. bölümüyle ekrana gelecek olan Ömer dizisine, Çağdaş Onur Öztürk katıldı. Ünlü oyuncu, Ömer'de Gamze'nin çalıştığı bankanın bölge müdürü "Nevzat" karakterine hayat verecek.

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

Çağdaş Onur Öztürk, 16 Ağustos 1979 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü'ne girdi ve mezun oldu. Öztürk, konservatuvar yıllarında "Gazi" dizisinde rol alarak televizyon dünyasına adım attı. Sonrasında "Sakarya Fırat", "Kuzey Güney", "Yaz'ın Öyküsü", "Diriliş Ertuğrul" ve "Avlu" gibi yapımlarda rol aldı.

Ömer Son Bölümde Neler Oldu?

Ömer dizisi, 30 Ekim Pazartesi akşamı 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizide; Şükran'ın Nilüfer ile ilgili gerçeği öğrenmesi dikkat çekti. İşte Ömer son bölümde yaşananlar...