Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri: 50 TL ve Altına Alabileceğiniz En İyi Korku Oyunları

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri ile 50 TL ve altına alabileceğiniz en iyi korku oyunlarına göz atın. Lust From Beyond, The Forest, Devour, Pacify, Layers of Fear, Darkwood, Visage, Inside, Back 4 Blood, Cadaver ve The Complex gibi oyunlarla korku dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 18:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri: 50 TL ve Altına Alabileceğiniz En İyi Korku Oyunları

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri: 50 TL ve Altına Alabileceğiniz En İyi Korku Oyunları

Senenin en korkunç günü geldi çattı! Batı kültürlerinde kutlansa da artık küresel çapta partileme sezonuna dönüşmüş olan Cadılar Bayramı'nı Steam ise Cadılar Bayramı İndirimleri ile kutluyor. Gelin yılın en korkunç günü için 50 TL ve altına alabileceğiniz en iyi korku oyunlarına bir göz atalım.

Lust From Beyond

Başarıyla yaratılmış Lovecraftian bir atmosferde geçen Lust From Beyond bizleri sapkın bir tarikatın tam kalbine götürmekle kalmıyor, korku ve gerilimi de her hareketimizde sonuna kadar hissettiriyor. Ancak oyun hakkında bir uyarı yapmamız gerekirse erotizm sosunun hayli fazla, hatta yer yer abartılı olduğunu da belirtmek gerek.

The Forest

İddia ediyoruz, günümüz ekonomik şartlarında 8 TL'nin alabileceği en iyi şey The Forest olabilir. Hala kütüphanenizde yoksa muhakkak edinmeniz gereken yapımlardan olan The Forest bir uçak kazası sonucu düştüğümüz esrarengiz adanın gizemlerini çözerken bir yandan da oğlumuzun akıbetini takip etmemizi istiyor. Oyunun hikayesi keyifli, hayatta kalma deneyimi muazzam.

Devour

Son yıllarda 'hadi arkadaşlarınızla bir araya gelip korkunçlu ablalardan kaçın' tarzı oyunlar hayli meşhur. Devour da işin aslı tam da onlardan ve türe pek de bir yenilik getirdiğini söylemek mümkün değil ancak yine de oyuncuyu bir şekilde kendine bağlamayı başarıyor. E fiyatı da fena değil. Arkadaşlarla eğlenmek için iyi bir seçenek olabilir.

Pacify

Pacify de tam da yukarıda bahsettiğimiz türde bir yapım. Arkadaşlarınızı toplayıp lanetli bir cenaze evine daldığınız yapım 54 TL'den 37,80 TL'ye düşmüş durumda. Korkuyu seviyor, türden de hoşlanıyorsanız bu Steam'in TL kararı öncesi görebileceğiniz en düşük fiyat olabilir.

Layers of Fear

Listenin en büyük indirimi ile karşınızdayız. Normal fiyatı 235 TL olan oyunumuz yüzde 90'lık indirimle 23,50 TL. Karanlık bir ortak geçmişin bağladığı iki karakterimizin hayatlarında seyahat ederken bir yandan da gizemli olayları çözerek tüm sırrı ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Hikayeye önem veren oyunculardansanız ve korkuyu da seviyorsanız kaçırmayın deriz.

Darkwood

Cadılar Bayramı indirimleri kapsamında 149 TL yerine 37,25 TL'ye alabileceğiniz Darkwood2da gündüz ve gece tamamen farklı bir atmosfer sizi bekliyor. Karanlıkla birlikte kötülüğün de çöktüğü oyunda bir yandan keşfederken bir yandan ise kendinizi şafağın sökmesi için dua ederken bulacaksınız.

Visage

Ucuz jump scare hileleri ile korkutulmaktan sıkılan oyuncuları böyle alalım. Visage yavaş ancak gerilim dolu oynanışı ile gerilimi ilmek ilmek işleyen bir yapım. Sürekli değişen gizemli bir evde kapana kısıldığımız oyun müthiş bir atmosferik gerilim vadediyor.

Inside

Korku dozunu -en azından birazcık- azaltalım. Limbo ile tanıdığımız Playdead'in ellerinden çıkan Inside kötülüklerle dolu bir dünyada hayatta kalmamızı isterken bir yandan da bulmacaların ve engellerin üstesinden gelerek çıkış yolunu kendi adımlarımızla bulmamızı talep ediyor.

Back 4 Blood

Üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen Left 4 Dead'in tadı damağınızda mı kaldı? İlacınız Back 4 Blood! Left 4 Dead serisinin ruhani devamı olan oyun seri ile çok benzer bir deneyim vadetmekle birlikte bunu daha gelişmiş grafikler ve oynanış ile günümüze uygun hale getiriyor.

Cadaver

Oyunu ve ne kadar ürkütücü olduğunu tek cümlede özetlemek gerekirse siz bir morg asistanısınız. Elbette olay bu kadarla da kalmıyor. Gecenin kör karanlığında kadavralarla ilgilenirken morgda meydana gelen olaylarla da başa çıkıp bir yandan da hayatta kalmanız gerek. Mesleğin de böylesi...

The Complex

FMV türünün şahı Wales İnteractive tarafından geliştirilen oyunda Londra'nın tam kalbinde gerçekleşen bir biyolojik saldırı sonrasında kendimizi havanın tükendiği ve farklı tehlikelerle dolu bir laboratuvarda kapana kısılmış halde buluyoruz. Bizi kurtarabilecek tek şey ise seçimlerimiz.