Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Survivor'da Dokunulmazlık Heyecanı: Özgür Kazandı

Survivor 2023'te Özgür, bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı ve eleme adayları belirlendi. Acun Ilıcalı, yarışmacıları değerlendirirken itirafında hayal kırıklığına uğrayan yarışmacılar olduğunu söyledi. Özgür Tetik, Running Academy adlı spor okulunun kurucusu ve antrenörüdür.

Yayın Tarihi: 30.05.2023 11:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Survivor'da Dokunulmazlık Heyecanı: Özgür Kazandı

Survivor 2023'de Özgür Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kazandı

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2023, 29 Mayıs Pazartesi akşamı bireysel dokunulmazlık mücadelesine sahne oldu. Final mücadelesinde iddialı yarışmacılar Özgür etik ile Osman Can karşı karşıya geldi. İlk oyunu Özgür, ikinci oyunu Osman Can, üçüncü oyunu Özgür, dördüncü oyunu Osman Can; beşinci, altıncı ve yedinci oyunu Özgür kazandı. 5-2’lik skorla dokunulmazlığın galibi Özgür oldu. Haftanın üçüncü eleme adayını söyleme hakkını elde eden Özgür, eleme adayı olarak Ertuğ Onur Yaşlıoğlu'nun adını verdi. Böylece bu hafta eleme potasına giren isimler Asena Demirbağ, Cansu Tuman ve Ertuğ oldu. Özgür ödülden faydalanması için Osman Can ile Yusuf Yıldız'ı seçti. Üç yarışmacı, hem soğuk kahve ve tavuklu sandviç yedi hem de scuba diving serüveni yaşadı.

Acun Ilıcalı'dan Survivor İtirafı

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sonrası yaptığı açıklamada yarışmacıları değerlendirdi. Özgür hakkında övgü dolu sözler sarf eden Ilıcalı, daha önce Survivor'a gelmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Survivor'a yakışan insanlar olduğunu belirterek yarışmacıları karakteristik özellikleriyle tanımladı. Eleme adayları belirlenirken yaptığı itiraf ise dikkat çekti. Acun Ilıcalı, seçim yaparken hata yapmama garantisi olmadığını ve hayal kırıklığına uğrayan yarışmacılar olduğunu belirtti.

Özgür Tetik Kimdir?

Özgür Tetik, 1975 yılında Yalova'da doğdu. Basketbol ve triatlon gibi sporlarla ilgilendi. Running Academy adlı spor okulunun kurucusu ve antrenörüdür. Ayrıca, Technogym Master Trainer unvanına sahiptir.