Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TikTok Kullanıcısının Kalıcı Dudak Pigmentasyonu Yaptırma Deneyimi

TikTok'ta gündeme gelen bir kullanıcının kalıcı dudak pigmentasyonu yaptırma deneyimi ve dudak dövmesi yaptırmak isteyenlere uyarı.

Yayın Tarihi: 23.05.2023 15:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

TikTok Kullanıcısının Kalıcı Dudak Pigmentasyonu Yaptırma Deneyimi

Dudak pigmentasyonu yaptırmak isteyen TikTok kullanıcısının başına gelen olaylar silsilesi TikTok'ta gündem oldu.

Kalıcı dudak pigmentasyonu yaptırmak isteyen genç kadın, yaşadığı eziyeti kayıt altına aldı. Binlerce yorumun yer aldığı videoda 'O kadar acı vericiydi ki, ona durması için yalvarmak zorunda kaldım ve şimdiye kadar gördüğüm herkesten daha kötü görünüyordum' sözleriyle gündeme geldi.

Dudak Dövmesi Yaptırmak İçin Uyarı

Dudak dövmesi, küçük dövme iğneleri ile dudaklarınıza renk pigmentleri yerleştirmeyi içeren profesyonel bir prosedürdür. TikTok'ta Kaylen isimli genç kadın dudak dövmesi yaptırmak için Kolombiya'ya gittiğini ve burada yapılan işlemlerin sonucundan hiç memnun kalmadığı paylaşarak herkesi uyardı.

İşlem Yapan Kişinin Farklı Renk Yaptığı İddiası

Kaylen, "Önce dudak nötrleştirme işlemini başlattılar ki bu iyiydi. Sonra ona sadece pembe rengi istediğimi söyledim. O da 'pembe çok ince olacak, çok doğal olacak, bu parlak yakut kırmızısına sahip olmalısın' dedi. Ve ben 'hmm bunu bilmiyorum' gibiydim ve o 'güven bana, pembeye dönüşecek,' gibiydi." diyerek işlem yapan kişinin farklı renk yaptığını belirtti.

Dayanılmaz Derecede Acı Vericiydi

Kaylen, “Ben, kelimenin tam anlamıyla acı çekiyorum. Dudaklarım güzel bir renge dönüşmedi.” diyerek yaşadıklarını paylaştı. Video kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından izlendi. Birçok kişi bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.