Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tolga Karel: Türkiye'de Durum Nasıl?

Yaprak Dökümü dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuğu bırakıp Amerika'da TIR şoförü olarak hayatına devam eden Tolga Karel, hem Türkiye hem de dünya gündemini yakından takip ediyor. Seçim döneminde ülkemize dair yorumlarda bulunan Karel şimdilerde ise ekonomiye merak sardı. Amerika'nın ekonomisine dair paylaşımlar yapan Karel, "Hükümet harcamaları korkunç yüksek seviyede bilmiyorum Türkiye'de durum nasıl ama FED Başkanı Powell'ın da dediği gibi bu gidişat hiç iyi değil" dedi.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 09:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Tolga Karel: Türkiye'de Durum Nasıl?

Yaprak Dökümü'nden TIR Şoförlüğüne

Yıllar öncesinin fenomen dizilerinden Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan ve oyunculuğu bırakıp Amerika'da tır şoförü olarak hayatına devam eden Tolga Karel, paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor.

Türkiye'de Durum Nasıl?

Hem Türkiye hem de dünya gündemini yakından takip eden Karel'den yeni dikkat çeken bir yorum geldi. Seçim döneminde ülkemize dair yorumlarda bulunan Karel, şimdilerde ise ekonomiye merak sardı. Amerika'nın ekonomisine dair paylaşımlar yapan Karel, "Hükümet harcamaları korkunç yüksek seviyede, bilmiyorum Türkiye'de durum nasıl ama FED Başkanı Powell'ın da dediği gibi bu gidişat hiç iyi değil. Çünkü bir yandan millet vergilerle enflasyonla fakirleşip kazanımlarını kaybederken diğer yandan hükümetler karşılıksız para basmaya sınırsızca harcamaya devam ediyor." dedi.

Karşılıksız Para Basılıyor

Uzun süredir Türkiye'ye gelmeyen oyuncu devamında ise "Çünkü bir yandan millet vergilerle enflasyonla fakirleşip kazanımlarını kaybederken diğer yandan hükümetler karşılıksız para basmaya sınırsızca harcamaya devam ediyor" yorumunda bulundu.