Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tozkoparan İskender dizisinin genç oyuncusu Çağan Efe Ak ile röportaj

Tozkoparan İskender dizisinin genç oyuncusu Çağan Efe Ak ile yapılan röportajda, oyuncunun sorulara verdiği cevaplar yer alıyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 19:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Tozkoparan İskender dizisinin genç oyuncusu Çağan Efe Ak ile röportaj

Tozkoparan İskender dizisinin genç oyuncularından Çağan Efe Ak ile karşınızdayız.

Uzun bir süredir bu videomuzu beklediğinizi biliyoruz! O zaman gelin, sizden gelen sorulara Çağan Efe Ak ne cevaplar vermiş bir bakalım!

'Spoiler vermek de istemiyorum ama...' diyerek başlayan Çağan Efe Ak'a 'lütfen spoiler verir misin?' dememek için kendimizi zor tuttuk. ????'Emin olun ki gerçekten çok güzel bir film çıktı. Bol aksiyonlu, çok eğlenceli...''Arkadaşlarına çekip attığın anlık bir set fotoğrafını gösterir misin?' sorusuna Çağan Efe hemen bir fotoğraf göstererek yanıt verdi. Fotoğrafta gördüğümüz kişi ise kardeşi Ege'nin ta kendisi!'Ege oyunculuğu çok seviyor. Onun da Netflix'te sinema filmi var. Çok iyi bi oyuncu olacağına inanıyorum. Bu yaşta bile çok güzel rol yapıyor.'Geldik malum sorumuza: Sence aşk nedir?'Bence hem iyi günde hem kötü günde her anında birbirinin yanında oluyorsan ve onun hem dışını, hem içini her şekilde seviyorsan bu aşktır.''İstediğin anda istediğin duyguya girebilir misin? Mesela şimdi kameraya çok ciddi bir şekilde bakıp, 'evet girebilirim' der misin?'Efendim, görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok!Bu bakışların altında yatan cevabı biliyoruz galiba! ????'Yanii, yok ya olmadı.' cevabını alsak da 'hiç ghostladın mı?' sorusunun cevabı ise 'ama yani elimden gelen her şeyi yaptım ghostlamamak için' cevabını alıyoruz. ????Elbette tüm soru ve cevaplarımız bunlardan ibaret değil. Çağan Efe Ak'ın kariyerindeki ilk gününden, dedikodusunu yaptığı kişilere bütün soru ve cevaplarımıza videomuzdan ulaşabilirsiniz.Herkese iyi seyirler. ????????