Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü İsim Tam 60 Kilo Verdi! Kilo Verme Sırrını Paylaştı!

Doktorlar dizisindeki 'Gestapo Fikret' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, son dönemde büyük bir değişim yaşayarak 60 kilo verdi. Kısa sürede gerçekleşen bu etkileyici kilo kaybı, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun hayranları arasında büyük bir merak konusu haline geldi. 110 kilodan 50 kiloya düşen Bozoğlu'nun bu etkileyici değişiminin arkasında, kararlılık ve sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri yatıyor. Mide küçültme ameliyatı ile fazla kilolarından kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu, düzenli olarak spor yapmayı ve dikkatli bir diyet uygulamayı sürdürdü. Verdiği kiloların yanı sıra sıklıkla değiştirdiği imajı ile de konuşulan Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. İki yılda 60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu zaman zaman paylaşımlar yaparak hayranlarının beğenisini topluyor.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 10:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ünlü İsim Tam 60 Kilo Verdi! Kilo Verme Sırrını Paylaştı!

Ünlü İsim Tam 60 Kilo Verdi! Kilo Verme Sırrını Paylaştı!

Doktorlar dizisindeki 'Gestapo Fikret' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, son dönemde büyük bir değişim yaşayarak 60 kilo verdi. Kısa sürede gerçekleşen bu etkileyici kilo kaybı, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun hayranları arasında büyük bir merak konusu haline geldi.

110 Kilo 50 Kilo Düştü

110 kilodan 50 kiloya düşen Bozoğlu'nun bu etkileyici değişiminin arkasında, kararlılık ve sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri yatıyor. Mide küçültme ameliyatı ile fazla kilolarından kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu, düzenli olarak spor yapmayı ve dikkatli bir diyet uygulamayı sürdürdü.

Değişimle Sık Sık Gündeme Geliyor

Mide küçültme ameliyatı ile fazla kilolarından kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu, değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Verdiği kiloların yanı sıra sıklıkla değiştirdiği imajı ile de konuşulan Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. İki yılda 60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu zaman zaman paylaşımlar yaparak hayranlarının beğenisini topluyor.