Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vanessa Hudgens ve Cole Tucker Evleniyor: Bekarlığa Veda Partisi Düzenledi

2020'den beri birlikte olduğu profesyonel beyzbol oyuncusu Cole Tucker ile büyük bir aşk yaşayan Vanessa Hudgens, kısa süre sonra evlenmeye hazırlanıyor. Çiftin ilişkisi internet üzerinden başlamış ve nişanlanmışlardı. Hudgens, bekarlığa veda partisi düzenleyerek bekârlık günlerini geride bıraktı. Düğün hazırlıklarının zahmetli olduğunu ve gelinlik fiyatlarının pahalı olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, kaçarak evlenmeyi tercih ettiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 13:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Vanessa Hudgens ve Cole Tucker Evleniyor: Bekarlığa Veda Partisi Düzenledi

2020'den beri birlikte olduğu profesyonel beyzbol oyuncusu Cole Tucker ile büyük bir aşk yaşayan Vanessa Hudgens, kısa süre sonra evlenmeye hazırlanıyor.

Çiftin ilişkisi herkesin birbiriyle sadece internet üzerinden konuşup görüştüğü koronavirüs pandemisinde başlamıştı. 2021'de sevgilisinin evlilik teklifine evet diyen ünlü oyuncu parmağındaki kocaman pırlanta yüzüğü gösterip nişanlandığını duyurmuştu.

Çiftin evliliğine artık sayılı zaman kaldı hatta ünlü oyuncu ilginç bir teması olan bir bekarlığa veda partisi bile yaptı. Kız arkadaşlarıyla birlikte onların simsiyah giysiler giydiği Vanessa Hudgens'ın ise bir gelinliği andıran dantel saten karışımı uzun beyaz bir elbiseyle katıldığı bu partinin teması cenazeydi! Cadılar Bayramı'nın yaklaşmasından da ilham alan yıldız isim kız arkadaşlarıyla bol bol gülüp eğlendiği gecenin sonunda bekarlığa veda ederken 'bekar günlerini mezara gömdü'.

Vanessa Hudgens bu eğlenceli partiyle evliliğine hazırlansa da bir süredir yaklaşan düğünüyle ilgili ilginç açıklamalarıyla gündemdeydi. Düğün ve evlilik sektörünün çığırından çıktığını ve artık bu işlerin bir çılgınlık gibi yaşanmaya başladığını söyleyen Vanessa Hudgens katıldığı yayınlarda gelinlik bulmaktan düğün mekanı seçmeye kadar her konuda çok zorlandığını anlatmıştı.

Düğün hazırlıklarının çok zahmetli olduğunun altını çizen ünlü oyuncu aslında hatırı sayılır bir servete sahip olsa da gelinlik fiyatlarının oldukça pahalı olduğundan da dem vurmuştu. Genelde Hollywood'un ya da gösteri dünyasının ünlü isimleri gösterişli gelinlikleri için paraya kıyıp düğün hazırlıklarına aylar öncesinden başlarken Vanessa Hudgens bunca zahmeti çekmek yerine nişanlısıyla kaçarak evlenmenin hayalini kurduğunu itiraf etmişti.

Giyeceği gelinlik konusunda bu fikirlerine rağmen bekarlığa veda partisinde bile bir gelinlikten ayırt edilemeyecek beyaz elbisesiyle hayranlarının karşısına çıkan ünlü ismin düğünün nasıl geçeceği şimdiden merak konusu oldu...