Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vizontele Tuuba Filmi: Çekim Yeri ve Oyuncuları

Vizontele Tuuba filmi, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı bir yerli yapım filmidir. Film, Van Gevaş'ta oluşturulan kampta ve Aydınlıkevler Lisesi'nde çekilmiştir. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Tarık Akan, Altan Erkekli, İclal Aydın, Demet Akbağ, Tuba Ünsal gibi isimler yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 19:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Vizontele Tuuba Filmi: Çekim Yeri ve Oyuncuları

Vizontele Tuuba Filmi: Çekim Yeri ve Oyuncuları

Vizontele Tuuba, bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2004 yılında gösterime giren filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Vizontele Tuuba filmi, beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor.

Vizontele Tuuba Nerede Çekildi?

Film, Van Gevaş'ta oluşturulan kampta çekildi. Ankara sahneleri ise Aydınlıkevler Lisesi'nde çekildi.

Vizontele Tuuba Oyuncuları

Yılmaz Erdoğan, Tarık Akan, Altan Erkekli, İclal Aydın, Demet Akbağ, Tuba Ünsal, Tolga Çevik, İdil Fırat, Bican Günalan, Şener Kökkaya, Salih Kalyon, Tuncer Salman, Erdal Tosun, Bülent İnal, Celal Tak, Nuri Gökaşan, Zerrin Sümer, Sinan Bengier, Caner Alkaya, Cezmi Baskın, Zeynep Tokuş, Selim Erdoğan gibi isimler yer alıyor.

Yerli yapım Vizontele Tuuba filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan yürüttü. Başrolde de yer alan Erdoğan, filmde Deli Emin karakterine hayat veriyor. Vizontele Tuuba filminin yapımcılığını da Necati Akpınar üstlendi.

İlk filmde yaşanan olayların ardından altı sene geçmiştir. Ülke 1980’lerin politik kargaşasıyla yüzleşirken siyasetin uzağında kalan, apolitik bir köy, olanlardan haberdar değildir. Batıdan sürülen bir öğretmen köye gelirken, beraberinde de farklı politik ideolojileri getirecektir. Öğretmenin kızı olan Tuba ise, Emin’in duygusal dünyasını titreştirecektir. Televizyonun getirilerini zorlukla sindirebilen bir köy, kendisine yabancı olan farklı düşünsel dünyaları da kabullenebilecek midir?