Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ya Çok Seversen Yeni Bölüm Tarihi ve Fragmanı

Kanal D'nin Ay Yapım tarafından yapılan romantik ve eğlenceli dizisi Ya Çok Seversen'in yeni bölüm tarihi ve fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizi artık cumartesi akşamları yayınlanacak. Ateş ve Leyla'nın düğün sonrası yaşadıkları duygu dolu anlar ve Bige'nin Ateş'in kendine zarar vermekten hoşlandığını söylemesi dikkat çekiyor. Ya Çok Seversen'in oyuncu kadrosunda genç ve usta isimler yer alıyor.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 01:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ya Çok Seversen Yeni Bölüm Tarihi ve Fragmanı

Ya Çok Seversen Yeni Bölüm Tarihi ve Fragmanı

Ya Çok Seversen, Kanal D'nin Ay Yapım tarafından yapılan romantik ve eğlenceli dizisi olarak dikkat çekiyor. Ancak yeni başlayan Dilek Taşı'nın yayın günü değişikliğiyle Ya Çok Seversen'in yayın günü de değişti. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizi artık cumartesi akşamları yayınlanacak. İşte, Ya Çok Seversen yeni bölüm tarihi ve fragmanı.

Ya Çok Seversen 10. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Tarihi

Ateş ve Leyla'nın evlenme kararı aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacak? Ateş'in düğünde Leyla'ya gerçekleri açıklamasının ardından neler yaşanacak? Bu soruların cevabını merakla bekleyen izleyiciler için Ya Çok Seversen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Leyla ve Ateş'in düğün sonrası yaşadıkları duygu dolu anlar gözler önüne seriliyor. Ayrıca, Bige'nin Ateş'in kendine zarar vermekten hoşlandığını söylemesi de dikkat çekiyor.

Ya Çok Seversen Oyuncu Kadrosu

Ya Çok Seversen'in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yanı sıra Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

Ya Çok Seversen 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ya Çok Seversen 10. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Fragmanda, Ateş Leyla'ya evlilik teklifi ederken Füsun'un da yanlarına gelmesi dikkat çekiyor. Ayrıca, Leyla'yı düğünde sürpriz bir olayın beklediği de fragmanda yer alıyor.