Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yemekteyiz Aygül Ceylan ve Yusuf Demir Kimdir?

Ünlü TV8 programı 'Zuhal Topal'la Yemekteyiz,' yeni bir haftayla ekranlara döndü ve izleyicileri yine büyüledi. Bu haftanın yarışmacıları arasında dikkat çeken isimlerden biri de Aygül Ceylan oldu. Aygül Ceylan, programın katılımcılarından biri olarak ev sahibi ve konuk yarışmacılarla birlikte yemekler hazırlayıp değerlendirecek. Yemekteyiz Yusuf kimdir, kaç puan aldı sorusunun cevabı merak ediliyor. Yeni haftanın başlamasıyla birlikte Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları belli oldu. Açıklanan isimler arasında Yusuf Demir merak edilenler arasında yer aldı.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 05:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yemekteyiz Aygül Ceylan ve Yusuf Demir Kimdir?

Yemekteyiz Aygül Ceylan Kimdir?

Ünlü TV8 programı 'Zuhal Topal'la Yemekteyiz,' yeni bir haftayla ekranlara döndü ve izleyicileri yine büyüledi. Bu haftanın yarışmacıları arasında dikkat çeken isimlerden biri de Aygül Ceylan oldu. Aygül Ceylan, programın katılımcılarından biri olarak ev sahibi ve konuk yarışmacılarla birlikte yemekler hazırlayıp değerlendirecek. Peki, Aygül Ceylan kimdir? İşte detaylar...

Yemekteyiz Yusuf Demir Kimdir?

Yemekteyiz Yusuf kimdir, kaç puan aldı sorusunun cevabı merak ediliyor. Yeni haftanın başlamasıyla birlikte Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları belli oldu. Açıklanan isimler arasında Yusuf Demir merak edilenler arasında yer aldı. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Demir kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ne? Yemek menüsünde neler var?