Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zeynep Alkan, Hollandalı Sevgilisinden Ayrıldı

Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, Survivor 2023 kadrosunda yer aldı ve performansıyla dikkat çekti. Zeynep Alkan, Hollandalı sevgilisinden ayrıldığını açıkladı. Ayrılma sebebi ise iş ve kariyerine olan aşkıydı. Alkan, yabancı biri olmasının ilişkilerinde etkisi olmadığını belirtti. Ayrıca Zeynep Alkan'ın Nişantaşı'nda bulunması ve Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün buluşması da gündeme geldi.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 08:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Zeynep Alkan, Hollandalı Sevgilisinden Ayrıldı

Zeynep Alkan, Survivor 2023 Kadrosunda Yer Aldı

Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, 'Survivor 2023' kadrosunda yer almış ve sergilediği performansla uzun süre adada kalmayı başarmıştı. Alkan, elinde kırık olunca yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Zeynep Alkan Hollandalı Sevgilisinden Ayrıldığını Açıkladı

Zeynep Alkan, şimdilerde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen bir isim. Son olarak Hollandalı sevgilisi Wesley Pabis ile ayrıldığını açıkladı. Ayrılma sebebi ise herkesi şaşırttı. Alkan, 'Ayrıldım. İş ve kariyerime aşığım' ifadelerini kullandı.

Zeynep Alkan'ın Yabancı Sevgilisi Hakkında Yorumu

Yabancı biri olması ilişkilerinde etkisi olup olmadığı sorusuna Alkan, 'Kendime dünya vatandaşı gözüyle bakıyorum. O da öyleydi. Nereli olduğu değil; nasıl insan olduğu önemli...' şeklinde yanıt verdi.

Zeynep Alkan'ın Nişantaşı'nda Bulunması

Zeynep Alkan, Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir dönem Hollanda'da yaşayan Alkan, 'Temelli Türkiye'ye geldim, yurt dışında da hep bir ayağım olacak' dedi.

Zeynep Alkan'ın Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör Buluşması

Zeynep Alkan'ın babası Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör, yıllar sonra bir araya geldi. Bu buluşmadan sonra Alkan, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak 'Yıllar sonra dördümüz bir araya geldik. Bu tablo ben ve kardeşim için çok değerli. İyi ki varsınız ailem' mesajını yazdı.