Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un Kötü Gidişatını Durdurmak İçin Çabalıyor

Trabzonspor, kötü gidişatını durdurmak için Abdullah Avcı'nın liderliğinde mücadele ediyor. Eski futbolculardan Ali Kemal Denizci ve Turgay Semercioğlu da Avcı'ya destek veriyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 14:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un Kötü Gidişatını Durdurmak İçin Çabalıyor

Trabzonspor'un Kötü Gidişatı

Trabzonspor, 2021-22 sezonu şampiyonluğundan sonra yaşanan kötü gidişata bağlı yönetim ve teknik adam değişimine rağmen bu sezon ligde istediği başlangıcı yapamadı. Abdullah Avcı sonrası bayrağı devralan Nenad Bjelica yönetimindeki takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle 8’inci haftada Hırvat hoca ile yollar ayrıldı. Bjelica’nın gidişiyle Abdullah Avcı, 7 ay sonra Trabzonspor’a geri dönerken camia tecrübeli teknik adamın dönüşünü sevinçle karşıladı.

Destek Veren Eski Futbolcular

Trabzonspor tarihine adını yazdıran eski futbolculardan Ali Kemal Denizci ve Turgay Semercioğlu da kadro değişimi yaşanan takımı, eski başarılı günlerine kavuşturmaya çalışan Abdullah Avcı’ya destek verdi. Denizci, Avcı'nın gelmesini istediğini ve kendisinin de kefil olduğunu belirtirken, Semercioğlu ise Avcı'nın kalitesini ve Trabzonspor'u daha iyi yerlere çıkarabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Türk Teknik Direktörlerin Başarısı

Denizci, yerli teknik direktörlerin Süper Lig'de başarıya daha yakın olduğunu vurgulayarak, Türk futbolu ve futbolcusunu daha iyi tanıdıklarını ve iletişim konusunda avantajlı olduklarını söyledi. Semercioğlu da yabancı hocaların Trabzonspor için istenilen kaliteyi yakalayamadığını belirtirken, Avcı'nın tecrübesiyle takımı daha üst seviyelere çıkaracağına inandığını dile getirdi.