Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kostas Sloukas, Fenerbahçe'ye attığı son saniye basketiyle olay yarattı

Euroleague ekiplerinden Olympiacos'ta forma giyen Kostas Sloukas, Fenerbahçe ile oynadıkları Play-Off serisinde attığı son saniye basketiyle olay yarattı. Maçın ardından koşarak soyunma odasına giden Sloukas, sezonun en iyi anının bu basket olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 20.06.2023 11:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kostas Sloukas, Fenerbahçe'ye attığı son saniye basketiyle olay yarattı

Euroleague ekiplerinden Olympiacos'ta forma giyen Yunan yıldız Kostas Sloukas, geride kalan sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile oynadıkları Play-Off serisine de değinen tecrübeli oyun kurucu çarpıcı ifadeler kullandı. Play-Off serisinin 3. maçında Fenerbahçe, Olympiacos ile kıyasıya mücadele vermiş ve Guduric'in sayısıyla maçın bitimine 3.9 saniye kala öne geçmişti. Ancak sarı-lacivertlilerin eski yıldızı Kostas Sloukas son saniyede kaydettiği tartışmalı basketle takımına galibiyeti getirmişti. Son saniye basketini atmasının ardından Kostas Sloukas'ın hareketi ise olay oldu. Eski takımına karşı büyük bir sevinç yaşayan Yunan oyun kurucu, koşarak soyunma odasına gitti.

Maçın ardından birçok basketbolseverin gözünden kaçan detay ortaya çıktı. Saha kenarından çekilen bir videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Sloukas'ın takımına galibiyeti getiren şut öncesinde steps yaptığı görülmüştü.

Yunan gazeteci Vangelis Ioannou’ya sezona ve kariyerinin devamına yönelik açıklamalarda bulunan Sloukas, kendisi için sezonun en iyi anının Play-Off 3. maçında Fenerbahçe'ye karşı attığı son saniye basketi olduğunu belirtti.