Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana Demirspor Yıldız Futbolcusu Sırbistan Temsilcisiyle Anlaştı

Adana Demirspor'da forma giyen bir yıldız futbolcu, Sırbistan temsilcisiyle anlaşmaya vardı. Adana Demirspor, yaz transfer sezonunda kadrosuna birçok yıldız ismi kattı. Ancak takım, UEFA Konferans Ligi'nde elendi. Senegalli forvet Cherif Ndiaye'nin Kızılyıldız'a transfer olması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 16:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Adana Demirspor Yıldız Futbolcusu Sırbistan Temsilcisiyle Anlaştı

Adana Demirspor'da Yıldız Futbolcu Transferi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen yıldız futbolcu, Sırbistan temsilcisi ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Söz konusu oyuncu transfer olması takdirde Sırp temsilcisinde adını tarihe yazdıracak.

Yıldız İsimler Kadroya Katıldı

Adana Demirspor, yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı yıldız isimler ile dikkat çekti. Adana temsilcisi, Stade Reims'ten Arber Zeneli'yi ve Andreaw Gravillon'u kadrosuna kattı. Mavi-Şimşekler, AZ Alkmaar'dan Yusuf Barasi, CF Estrela'dan Amir Feratovic, H Port'tan Cherif Ndiaye, Bregalnica Stip'ten Jovan Manev, Tepecik Spor'dan Ertugrul Eramil, Trabzonspor'dan Dorukan Toköz, Kocaelispor'dan Tayfun Aydogan'ı transfer etti. Adana Demirspor, Portekizli yıldız futbolcu Nani'yi Melbourne'den bedelsiz olarak kadrosuna kattı. M'Baye Niang ise AJ Auxerre'den Adana'ya transfer oldu.

Avrupa'ya Veda

Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanşında Genk ile karşı karşıya geldi. Maçın 90 dakikası Adana Demirspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Ancak ilk maçın skoru nedeniyle karşılaşmada uzatma bölümü oynandı. Uzatma bölümünde de skor değişmeyince kazananı penaltı atışları belirledi. Penaltı atışları sonucunda Adana Demirspor, Avrupa'ya veda eden takım oldu.

Cherif Ndiaye'nin Transferi

Adana Demirspor forması giyen Cherif Ndiaye, Sırbistan Ligi ekiplerinden Kızılyıldız ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Sırp temsilcisi, Senegalli forvet için Mavi Şimşekler'e bonservis bedeli olarak 4 taksit şeklinde 4 milyon euro ve 1 milyon euro da bonus ödeyecek. Bu transferle birlikte Cherif Ndiaye, Kızılyıldız kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak.

Kızılyıldız'ın Şampiyonlar Ligi Mücadelesi

Sırbistan Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Kızılyıldız, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Leipzig ve Young Boys ile mücadele edecek.