Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arda Güler, Real Madrid'in Kadrosunda Yer Alacak

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlık sürecini atlatarak Real Madrid'in Rayo Vallecano maçında kadroda yer alacak.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 14:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Arda Güler, Real Madrid'in Kadrosunda Yer Alacak

Sezon başında Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya kariyerine şanssız başlamış ve üst üste 2 sakatlık yaşamıştı.

Zorlu bir süreçten geçen 18 yaşındaki milli futbolcu, sonunda Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sakatlık sürecini atlatan Arda Güler'in, Real Madrid'in bu hafta Rayo Vallecano ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alması bekleniyor. Arda Güler, Real Madrid'in sezon öncesi hazırlık kampında sakatlanmıştı. 14 Ağustos'ta sağ dizinden menisküs ameliyatı olan ve iyileşmesinin hemen ardından bu kez sol arka adalesinden sakatlanan milli futbolcu, bir süre sahalardan uzak kaldı. Yaklaşık üç haftadır takımla birlikte antrenmanlara çıkan genç yıldızın, Real Madrid'in pazar günü oynayacağı Rayo Vallecano ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alması bekleniyor. 18 yaşındaki yıldız futbolcu, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin görev vermesi halinde İspanyol ekibinde ilk kez forma giyecek.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Arda Güler ile görüşüp anlaşma sağladı.

Bir süredir sahalardan uzak kalan Arda Güler ile ilgili tasarrufunu genç oyuncuyla yaptığı toplantıda bire bir aktaran Ancelotti, Rayo Vallecano maçında Arda'yı sonradan oyuna alacak. İspanyol basınında çıkan haberde; teknik ekibin Arda'yı ilk maçlarda 20-25 dakika oynatmayı planladığı ve yavaş yavaş maç temposunu kazandırmayı düşündüğü aktarıldı. Arda ile bu konu hakkında sohbet gerçekleştiren Ancelotti'nin genç oyuncuyla bu plan üstünde anlaşmaya vardığı yazıldı. Tecrübeli teknik adamın Arda Güler'e, 'Kanıtlayacak bir şeyin yok, senin için öncelik maç ritmini yakalaman. Üzerinde asla baskı olmasın.' dediği aktarıldı.