Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Avustralyalı Çift Şişede Şoke Edici Bir Not Buldu

Avustralyalı bir çift olan Rick ve Cyrstal, Queensland'in kuzeyindeki bir kumsalda bir şişe buldu. Şişenin içindeki not, Geoff adında bir adamın külleri ve son dileklerini içeriyordu. Sosyal medyada büyük bir ilgi gören olay, kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde tartışıldı.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 15:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Avustralyalı Çift Şişede Şoke Edici Bir Not Buldu

Avustralyalı bir çift olan Rick ve Cyrstal, keşfi yaptıklarında Queensland'in kuzeyindeki bir kumsalda yürüyorlardı.

İçinde bir notun bulunduğu şişeyi kıyıdan alan çift aşk mektubu bulmayı umarken hiç beklemediği bir durumla karşılaştı.

ŞOKE EDEN NOT

Şişede bir not ve kum gibi görünen tozların olduğunu fark eden çift, bunun Geoff adında bir adamın külleri ve son dileklerini detaylandıran bir not olduğunu daha sonrasında fark etti.

ŞİŞEYİ DENİZE BOŞALTTI

Şişenin içinde bulunan notunu çıkartmak için tozları döken Rick notta yazılanları okuyunca derin bir pişmanlık yaşadı. News.au.com tarafından bildirildiği üzere notta, 'Geoffrey'in külleri burada yatıyor, eğer bulunursa lütfen şişeyi akıntıya atın ki yolculuğuma devam edebileyim' ifadesi yer alıyordu.

Sosyal medyada gündem yaratan olay kısa sürede kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, 'Bu onun yolculuğunun sonu' yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, 'Onun için üzgünüm' yorumunu yaptı.