Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: 'Planladığımız Oyunu Sahaya Yansıtamadık'

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, karşılaşma sonrası üzüntülerini dile getirdi ve takımın planladığı oyunu sahaya yansıtamadığını söyledi. Yılmaz'ın kadro tercihleri ve takımın kötü performansı sosyal medyada tepki çekti. Taraftarlar, yönetimi istifaya çağırdı ve Rıza Çalımbay'ın göreve getirilmesi gerektiğini belirtti. Beşiktaş'ın önümüzdeki maçları ise Bodo/Glimt, C. Brugge ve Lugano ile oynanacak.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 16:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: 'Planladığımız Oyunu Sahaya Yansıtamadık'

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: 'Planladığımız Oyunu Sahaya Yansıtamadık'

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, karşılaşma sonrası çok üzgün olduklarını söyledi. 'Planladığımız oyunu sahaya yansıtamadık' diyen genç çalıştırıcı, 'Herhangi bir açıklama yapmak zor. Bir bahane de öne sürmüyoruz. Bize kesinlikle yakışmayan bir sonuç oldu. Büyük Beşiktaş taraftarından arka arkaya gelen bu sonuçlar için çok özür diliyoruz' ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ın Kadro Tercihi Eleştirildi

Öte yandan, Burak Yılmaz'ın Gedson'u yedek oturtup Onana'yı sahaya sürmesi sosyal medyada eleştirildi. YİNE TAM DESTEK Siyah beyazlı taraftarlar, Aspmyra Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Avrupa ve Norveç'in çeşitli şehirlerinde yaşayan yaklaşık 200 Beşiktaş taraftarı, tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarına destek oldular. 5 DEĞİŞİKLİK ONANA 11'DE Teknik sorumlu Burak Yılmaz, Galatasaray derbisinin 11'ine göre 5 değişiklik yaptı. Amartey ve Tayfur Bingöl'e sakatlıkları nedeniyle forma veremeyen Yılmaz, Zaynutdinov ve Gedson'u da kenara aldı. Ayrıca bu sezonun en çok eleştirilen transferi olan Onana 71 gün sonra ilk 11'de başladı.

Antep Maçı Bilet Fiyatları Açıklandı

Beşiktaş, Süper Lig'de 30 Ekim'de Gaziantep FK ile oynanacak maçta bilet fiyatlarının Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle Doğu-Batı blokları 100 lira, kale arkası ise 29 lira olduğunu açıkladı. 'Coşkuyu hep beraber yaşayalım' denildi.

Taraftarlar Yönetim İstifaya Davet Etti

Siyah-beyazlı takıma Bodo'da yaklaşık 200 kadar taraftar destek verdi. Ancak sergilen futbol ve rakibin attığı goller sonrası teknik sorumlu Burak Yılmaz'a tepki gösterildi. Ayrıca yönetim istifaya davet edildi. Sosyal medyada da kadro tercihi, özellikle de Onana'yı ilk 11'de sahaya sürmesi nedeniyle Yılmaz'a büyük eleştiriler vardı. Siyah-beyazlılar, Rıza Çalımbay'ın göreve getirilmesi gerektiği görüşünü belirttiler.

Kalan Maçlar

9 Kasım: Beşiktaş-Bodo/Glimt
30 Kasım: Beşiktaş-C. Brugge
14 Aralık: Lugano-Beşiktaş