Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursaspor Başkanı Günay, Tahtanın Açılması İçin Çalışmalarını Anlattı

Bursaspor Başkanı Recep Günay, avukat Timur Şahin ile birlikte katıldığı Final programında tahtanın açılması için yürüttükleri çalışmaları anlattı. Günay, alacaklı kişilerle görüşerek ödeme planı üzerinde anlaşmaya çalıştıklarını ve faiz ödemeyeceklerini belirtti. Ayrıca, geçmiş dönemlerden kalan anlaşmaların hukuken geçersiz olduğunu savundu.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 11:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bursaspor Başkanı Günay, Tahtanın Açılması İçin Çalışmalarını Anlattı

Bursaspor Başkanı Recep Günay, avukat Timur Şahin ile birlikte katıldığı Final programında tahtanın açılması için yürüttükleri çalışmaları anlattı.

Günay, tüm Bursa'nın istemesi halinde tahtanın bir haftada açılabileceğini belirtirken, bu sürecin hem hukuksal hem de maddi yönden zorlu olduğunu söyledi. Başkan Günay, alacaklı kişilerle görüştüklerini ve ödeme planı üzerinde anlaşmaya çalıştıklarını ifade etti.

Tahtanın açılması için kulübe çağırdıkları alacaklılarına ödeme planı sunan Günay, ana parayı ödeyeceklerini ancak faiz ödemeyeceklerini belirtti. Ayrıca, geçmiş dönemlerden kalan anlaşmaların hukuken geçersiz olduğunu savunan Günay, bu borçları da ödemeyeceklerini ifade etti.

Bursaspor Başkanı, sürecin hassasiyeti nedeniyle bu konuyu medya ve kamuoyuyla paylaşmadıklarını sözlerine ekledi.