Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ciaran Siklon Bombası Avrupa'yı Tehdit Ediyor

Avrupa'da yaşayan Türklere Ciaran siklon bombası uyarısı yapıldı. Fransa, İngiltere, Belçika ve Hollanda'da etkili olacak olan kuvvetli fırtına için önlem alınması gerektiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 15:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ciaran Siklon Bombası Avrupa'yı Tehdit Ediyor

Avrupa'nın her neresinde ve nasıl yaşıyorlarsa meteoroloji sitesi Hava Forum tarafından Türk vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarı geldi.

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda Ciaran siklon bombasının etkileyeceği Fransa, İngiltere, Belçika ve Hollanda'da yaşayan Türklere yönelik 'dikkatli olun' uyarısı gerçekleştirildi.

'140 KİLOMETREYİ BULACAK'

Söz konusu gönderide şu ifadeler yer aldı: 'Ciaran siklon bombası Fransa, İngiltere, Brüksel ve Hollanda çevrelerini vuracak. Kuvvetli fırtınanın hamleleri yer yer 140 kilometreyi bulacak. Ciaran, bu akşamdan itibaren başlıyor. Perşembe gecesine kadar etkili olacak. Buralarda yaşayan gurbetçilerimiz dikkatli olsun...'

Ciaran Siklon bombası dünyayı tehdit ediyor! O bölgede yaşayan Türklere uyarı yapıldı: İngiltere, Fransa, Brüksel, Hollanda

Uzmanlar tarafından gelen paylaşımın ardından gurbetçilere uyarılar yapıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan o paylaşımda, Ciaran Siklon bombası işaret edildi. Dünya üzerinde birçok alanı vuracağı iddia edilen bu olayın detayları paylaşıldı. Peki, Ciaran Siklon bombası nedir? İşte tüm detaylar...

TÜRKLER ÖNLEMİNİ ALSIN

Meteoroloji paylaşımları yapan Hava Forum tarafından kısa bir süre önce dünyanın dikkatini çeken açıklama geldi. Ciaran Siklon bombasından bahseden ünlü hava durumu sayfası, dünya üzerindeki gurbetçi vatandaşlarımıza seslendi. Kritik öneme sahip uyarıda bulunarak, felakete dair tarih verdi. Dünya üzerinde birçok bölgeyi etkileyecek olan Ciaran Siklon bombası, İngiltere, Fransa, Hollanda ve Belçika'da görülecek. Bu bölgelerde yer alan Türklere, 'Önleminizi alın!' uyarısı yapıldı.

BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLIYOR

Hava Forum tarafından paylaşılan ifadelere göre, İngiltere, Brüksel, Hollanda ve Fransa çevreleri bu felaketten etkilenecek. Kuvvetli fırtınanın etkisi bu akşam itibariyle başlayacak. Bölgeden bölgeye göre kuvveti değişiklik gösterecek olan Ciaran Siklon bombasının 140 kilometre hıza ulaşması bekleniyor. Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda ise, Perşembe gününe kadar etkili olacağı paylaşılırken, 'Ciaran siklon bombası Fransa, İngiltere, Brüksel ve Hollanda çevrelerini vuracak. Kuvvetli fırtınanın hamleleri yer yer 140 kilometreyi bulacak. Ciaran, bu akşamdan itibaren başlıyor. Perşembe gecesine kadar etkili olacak. Buralarda yaşayan gurbetçilerimiz dikkatli olsun...' sözleri yer aldı.