Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

DenizBank, Selçuk İnan ve Emre Çolak Hakkında Şikayetçi Oldu

DenizBank, Selçuk İnan ve Emre Çolak ile ilgili dolandırıcılık iddialarıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Banka, tefecilik, nitelikli dolandırıcılık ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla isimleri suçladı.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 14:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

DenizBank, Selçuk İnan ve Emre Çolak Hakkında Şikayetçi Oldu

DenizBank, Selçuk İnan ve Emre Çolak Hakkında Şikayetçi Oldu

DenizBank, dolandırılan futbolcular Selçuk İnan ve Emre Çolak ile Galatasaray Kulübünün eski tercümanı Mert Çetin hakkında suç duyurusunda bulundu. Banka, tefecilik, nitelikli dolandırıcılık ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla suçladığı isimler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ayrı ayrı suç duyurularında bulundu.

DenizBank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın yaptığı dolandırıcılık iddiasıyla başlayan soruşturma, ünlü futbolcular Selçuk İnan ve Emre Çolak ile eski kulüp tercümanı Mert Çetin'i de kapsıyor. Banka, suç duyurularında tefecilik faaliyetleri, nitelikli dolandırıcılık ve vergi kaçakçılığı suçlamalarında bulunuyor.

Bankanın suç duyurularında, avukat Rezan Epözdemir'in dilekçesinde yer alan ifadelerde, müştekilerin parasını ve fon getirisini talep ettiği ancak şüpheli Seçil Erzan'ın bu meblağları bankanın fonuna yatırmayarak kendi hesabında tuttuğu belirtiliyor.