Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dusan Alimpijevic ve Bursaspor Taraftarı

Dusan Alimpijevic'in Bursaspor taraftarının tepkisini anlamadığı ve onların kararına saygı duyduğunu ifade ettiği açıklaması gündemde. Bursaspor taraftarının tepkisi ise Beşiktaş'ın ezeli rakip olması ve Nedim Yücel'in Beşiktaş'la anlaştığı iddialarıyla ilişkilendiriliyor.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 17:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Dusan Alimpijevic ve Bursaspor Taraftarı

Dusan Alimpijevic’in açıklaması

Dusan Alimpijevic, Bursa’da açılan pankart sonrası üzüntüsünü dile getirdi. Avrupa’dan birçok arkadaşı tarafından arandığını ve pankart yüzünden Bursaspor hakkında olumsuz düşüncelerin oluştuğunu belirtti. Ancak pankartı açanların neler yaşandığını bilmemelerinden dolayı böyle bir tepki verildiğini ifade etti. Alimpijevic, Bursa’da çok dostu olduğunu ve harika 3 yıl geçirdiğini vurguladı. İlk sezonda takımın ligde kalmasında yardımcı olduğunu ve ikinci sezonda EuroCup finali oynayarak Bursa’yı önemli bir noktaya taşıdıklarını söyledi. Üçüncü sezonda ise ligi 5. sırada bitirerek takımın Şampiyonlar Ligi’nde yer almasını sağladıklarını belirtti. Alimpijevic, Bursaspor taraftarının tepkisini anlamadığını ve onların kararına saygı duyduğunu ifade etti.

Bursaspor Taraftarının tepkisi

Bursaspor taraftarının tepkisini anlamayan Alimpijevic, Beşiktaş'ın ezeli rakip olduğunu ve Bursaspor'dan başka bir kulüp kalmamış gibi gitmesinin tepki topladığını idrak etmekte zorlandı. Ayrıca eski Genel Menajer Nedim Yücel'in Beşiktaş'la anlaştığı yönündeki iddialar da taraftarın kızgınlığını arttırdı.