Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ebrar Karakurt: Rusya Kupası'nda Yıldızlaştı

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Rusya Kupası'nda takımı Lokomotiv Kaliningrad'ın Minsk ile oynadığı maça damgasını vurdu. Ebrar Karakurt, formasını giydiği Rusya'nın Lokomotiv Kaliningrad takımında yeni bir akım başlattı. Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Kupası'nda Ceyda Ateş'in takımı Minsk'le karşı karşıya geldi. Maçı Ebrar'ın takımı Lokomotiv Kaliningrad 3-0 (25-17, 25-18, 25-18) kazandı. Karşılaşmanın en başarılı ismi olan Ebrar Karakurt, ürettiği sayılarla ön plana çıktı. Karşılaşmanın olayı ise 'Erik Dalı' oldu. Ebrar Karakurt'un isteği üzerine yaptığı her sayıdan sonra salonda Erik Dalı müziği çalındı. Ebrar'ın da müziğin ritmine eşlik ettiği anlar olay oldu. İlk anda şaşkınlık yaşayan Rus seyirciler daha sonra Ebrar'a eşlik etmeye çalıştılar. Rusya Kupasında Türk derbisi yaşandı. Ebrar Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad ile Ceyda Aktaş'ın takımı Minsk karşı karşıya geldi. Ebrar oynadığı maça damgasını vurdu. Salonda Ebrar için Erik Dalı sürprizi de yapı

Yayın Tarihi: 31.10.2023 14:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ebrar Karakurt: Rusya Kupası'nda Yıldızlaştı

Ebrar Karakurt'un Rusya Kupası'ndaki Performansı

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Rusya Kupası'nda takımı Lokomotiv Kaliningrad'ın Minsk ile oynadığı maça damgasını vurdu. Ebrar Karakurt, formasını giydiği Rusya'nın Lokomotiv Kaliningrad takımında yeni bir akım başlattı. Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Kupası'nda Ceyda Ateş'in takımı Minsk'le karşı karşıya geldi. Maçı Ebrar'ın takımı Lokomotiv Kaliningrad 3-0 (25-17, 25-18, 25-18) kazandı.

Erik Dalı Sürprizi

Karşılaşmanın en başarılı ismi olan Ebrar Karakurt, ürettiği sayılarla ön plana çıktı. Karşılaşmanın olayı ise 'Erik Dalı' oldu. Ebrar Karakurt'un isteği üzerine yaptığı her sayıdan sonra salonda Erik Dalı müziği çalındı. Ebrar'ın da müziğin ritmine eşlik ettiği anlar olay oldu. İlk anda şaşkınlık yaşayan Rus seyirciler daha sonra Ebrar'a eşlik etmeye çalıştılar.

Türk Derbisi

Rusya Kupası'nda Türk derbisi yaşandı. Ebrar Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad ile Ceyda Aktaş'ın takımı Minsk karşı karşıya geldi. Ebrar oynadığı maça damgasını vurdu. Salonda Ebrar için Erik Dalı sürprizi de yapıldı. Rusya Kupasında 2 Türk oyuncu Ebrar Karakurt ve Ceyda Aktaş karşı karşıya geldi. Ebrar'ın takımı Lokomotiv Kaliningrad, Ceyda'nın takımı Minsk'i 3-0 (25-17, 25-18, 25-18) mağlup etti.

Ebrar Karakurt'un Performansı

Ebrar Karakurt, Rusya Kupası çeyrek final maçında üç sette 22 hücum (22/32 - %69), 3 ace ve 1 blokla toplam 26 sayı üretti.

Erik Dalı Oynadı

Milli oyuncumuz Ebrar Karakurt transfer olduktan sonra Rus kulübüne Erik Dalı oynamayı öğrettiği video yayınlanmıştı. Filenin Sultanları ile çok bağdaşan bu şarkı Rusya sınırlarına ulaştı. Ebrar'ın dün aldığı sayıların ardından salonda Erik Dalı müziği çalındı. Ebrar aldığı bir sayıdan sonra müziğin ritmine kendini kaptırarak oynayarak karşılık verdi.

Kaliningrad Taraftarının Sevgisi

Kaliningrad taraftarı, Ebrar'ı çabuk benimsedi. Salonda asılan pankartta Sırp Mina Popovic ve Ebrar yer alırken 'Kendini evinde hisset' notu paylaşıldı.