Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fatih Terim Suudi Arabistan Milli Takımının Başına Geçiyor

Galatasaray’dan ayrılan Fatih Terim'in yeni takımı Suudi Arabistan Milli Takımı olacak. Suudi Arabistan Federasyonu ile anlaşmanın önümüzdeki hafta içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 15:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fatih Terim Suudi Arabistan Milli Takımının Başına Geçiyor

Fatih Terim Suudi Arabistan Milli Takımının Başına Geçiyor

Galatasaray’dan olaylı ayrılığın ardından hangi takımın başına geçeceği merak konusu haline gelen tecrübeli teknik adam Fatih Terim cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 10 Ocak 2022 yılından bu yana hangi takımı çalıştıracağı merak konusu olan Fatih Terim’in daha önce adı Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile bile anılmıştı. Kariyeri başarılarla dolu olan 69 yaşındaki efsane teknik adam Fatih Terim’in yeni takımı belli olmaya başladı. Galatasaray ve A Milli Takım’da adını efsaneler arasına yazdıran Fatih Terim anlaşmasının detayları haberimizde…

Suudi Arabistan Milli Takımı ile Anlaşma

Son iddialara göre Suudi Arabistan Milli Takımı yeni teknik direktör olarak Fatih Terim ile anlaşma sağlamak üzere. Süper Lig ve Milli Takım tecrübesi olan Fatih Terim’i Suudi Arabistan Federasyonu cazip bir seçenek görürken resmi açıklamanın önümüzdeki hafta içi yapılması bekleniyor. Bilindiği üzere Suudi Arabistan Milli Takımı son olarak Fransız teknik direktör Herve Renard ile çalışmıştı. Fatih Terim yönetiminde A Milli Futbol Takımımız, EURO 2008 Avrupa Şampiyonası'nda büyük başarılar elde etmiş ve yarı finale yükselmişti. Almanya'ya karşı büyük bir mücadele vermiş ve 3-2'lik skorla mağlup olarak turnuvadan elenmişti.