Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Transfer Haberleri

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile girdiği şampiyonluk yarışını ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona şampiyonluk için hazırlanıyor. İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler, hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarı kovalayacak. Transfer çalışmalarını da bu yönde ilerleten Fenerbahçe, yeni sezon öncesi tam 8 transfer yaptı.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 15:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fenerbahçe Transfer Haberleri

Fenerbahçe Transfer Haberleri

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile girdiği şampiyonluk yarışını ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona şampiyonluk için hazırlanıyor. İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler, hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarı kovalayacak. Transfer çalışmalarını da bu yönde ilerleten Fenerbahçe, yeni sezon öncesi tam 8 transfer yaptı. Zimbru maçı öncesinde yapılan basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, transferlerle ilgili de önemli bilgiler verdi. Yaptığımız transferler var, yapabileceğimiz, şu an görüşme halinde olduğumuz transferler var. Başkanımız ve yöneticiler sıkı bir şekilde bunu sürdürüyorlar. Biz yarınki maça odaklandık. Ama hala aramızda geç gelip kadroya alamadığımız oyuncular var. Onlarla ilgili çalışmalar da sürüyor ki onları da en kısa sürede takıma kazandırabilelim Birkaç oyuncu daha gelecek. Bunların içinde, Rusya'da ben net açıkladım; 'olacak' dedim, oldu. Açık sözlü bir insanım. Şu anda da birkaç tane oyuncu bitebilir. Bitmeden söylemek istemiyorum. En yakın zaman içinde göreceksiniz. Çok önemli oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor, bunların başında da kaleci var Wilfried Zaha'yı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, bir başka dünya yıldızını kadrosuna katarak bu transfer çalımını unutturmak istiyor. Bu doğrultuda sarı-lacivertli ekibin gündemine Chelsea forması giyen Hakim Ziyech girdi. Faslı oyuncu, Suudi ekibi Al-Nassr ile anlaşmış ve imza için bu ülkeye gitmişti. Ancak son anda transfer iptal edilmişti. Maviler halen Ziyech'e yeni bir takım arıyor. Adı daha önce hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile anılan 30 yaşındaki oyuncu, yeniden Sarı-Lacivertliler'in gündemine geldi. Ziyech, Ajax'ta Tadic'le birlikte 2 sezon forma giymişti. 2 yıldız o dönemde saha içinde çok iyi anlaşıyordu. Fenerbahçe'nin başarılı oyuncu için harekete geçmesi halinde Tadic'in de ikna sürecinde rol oynaması bekleniyor. Chelsea'nin önceliği, Hakim Ziyech'i satmak. Ancak İngiliz devi beklediği teklifi almaması halinde kiralık tekliflere de yeşil ışık yakabilir. Sarı Lacivertliler, Chelsea ve Ziyech ile temas kurup, bu transferin olasılığını araştırmaya hazırlanıyor. Sarı Lacivertli kulüp daha önce Ryan Kent, Dzeko, Djiku, Tadic, Szymanski, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz ve Becao ile 8 transfere nokta koymuştu.(Fanatik) SADECE MİSLİ'DE! YENİ ÜYELERE 50 TL HEDİYE! ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Açıklamaları

Fenerbahçe'de 3'üncü dönemine başlayan teknik direktör İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacakları Zimbru maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni transfer Tadic'le aralarındaki iletişime de değinen Kartal, yıldız futbolcuyla balık tutmaya gideceklerini belirtti. 'TADIC'LE BALIK TUTMAYA GİDECEĞİZ' Yıldız futbolcu Dusan Tadic'le aralarının iyi olduğunu belirten Kartal, 'Tadic'e balıkçı bir aileden geldiğimi söyledim. O da bana balık tutmayı sevdiğini söyledi. Onun oğlu ve benim oğlumla birlikte Boğaz'da balık tutmaya gideceğiz' dedi. 'TAKIMA DESTEK VERİN' Öte yandan taraftarlara da çağrıda bulunan Kartal, 'Çubukluyu giyen, en iyi oyuncumuzdur. Çubuklu formayı giyen takım en iyi takımdır. Her futbolcumuz, üstündeki sorumluluğu bilecek. Buna inanın. Bu çocukların sadece sizin desteğinize ihtiyacı var. Sahaya çıkan takıma destek verin. Gerisi bizde' ifadelerini kullandı.