Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Sakatlık Şoku: Willyan Rocha Transferi Gündemde

Fenerbahçe'de yaşanan sakatlık şoku sonrası Başkan Ali Koç, CSKA Moskova'nın oyuncusu Willyan Rocha'yı transfer etmeyi planlıyor. Brezilyalı stoperin Fenerbahçe'nin resmi hesabı ve bazı futbolcuları takip etmesi transfer iddialarını güçlendirdi.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 15:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fenerbahçe'de Sakatlık Şoku: Willyan Rocha Transferi Gündemde

Sezon Başında Fenerbahçe'de Sakatlık Şoku

Sezon başından bu yana gösterdiği oyunla taraftarını mest eden Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor. Ligde ve Avrupa'da iyi giden takım, zorlandığı Ludogerets maçında da galibiyet alarak taraftarlarını sevindirmeyi başardı. Fakat maçta talihsiz bir olay yaşandı. Becao ile sergilediği uyumla dikkat çeken Alexander Djiku’nun Ludogorets maçında aldığı darbeden sonra ayağında kırık tespit edilmesi herkesi şok etti. Luan Peres'in dizinden ameliyat olmasıyla birlikte de İsmail Kartal'ın elinde sadece Becao ve Samet Akaaydın ile asıl mevki sol bek olan Osterwolde kaldı.

Ali Koç Hemen Kolları Sıvadı

Şampiyonluk yolunda herhangi bir aksilik istemeyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise yaşanan bu gelişmelerin ardından hemen kolları sıvadı. Kış transfer döneminde stoper takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin, CSKA Moskova’nın 28 yaşındaki oyuncusu Willyan Rocha'yı gündemine aldığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin Resmi Hesabını Takibe Aldı

Ayrıca Sferico Sports Management'ın oyuncularından olan CSKA Moskova forması giyen Brezilyalı stoper Willyan Rocha’nın Fenerbahçe’nin resmi hesabı ve bazı futbolcuları takip etmesi bu iddiaları güçlendirdi.

Değeri 7 Milyon Euro

Transfermarkt’a göre değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Willyan Rocha, bu sezon 15 maçta forma giydi, 1 asist yaptı. Futbolcunun 2025 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.