Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Ludogorets Maçı Öncesi Defans Sorunu

Fenerbahçe'nin Ludogorets maçı öncesi defans sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Samet Akaydın ve Luan Peres'in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacağı belirtildi. Teknik direktör İsmail Kartal, stoperde rotasyona gitmeden karşılaşmaya başlayacak.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 09:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fenerbahçe'nin Ludogorets Maçı Öncesi Defans Sorunu

UEFA Konferans Ligi’nde Ludogorets’i de devirerek galibiyet serisini sürdürmek isteyen Fenerbahçe’de bu karşılaşma öncesi geniş kadroda sadece 2 oyuncunun alternatifi bulunmuyor: Alexander Djiku ve Rodrigo Becao.

Sarı lacivertlilerde tecrübeli stoper Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle, milli takımdaki performansı ile dikkat çeken Samet Akaydın da UEFA listesinde yer almadığı için kadroda yer alamayacak. Djiku ve Becao’nun olası bir sakatlık ya da kart görmesi durumunda teknik direktör İsmail Kartal, Jayden Oosterwolde’yi stoperin alternatifi olarak düşünüyor.

Gözden Kaçmasın Galatasaray maçı sonrası Kim Min-Jae'den Fenerbahçe yanıtı

Hollandalı sol bekin UEFA Konferans Ligi play off mücadelesinde Twente ile oynanan ilk maçta olduğu gibi stoper hattında görev yapabileceği belirtildi. İsmail Kartal’ın Ludogorets maçı için yapılan taktik çalışmalarda Oosterwolde’yi stoper mevkiinde denediği öğrenildi. Bu arada Serdar Aziz’in yanı sıra F.Bahçe’nin UEFA’ya bildirdiği 23 kişilik listedeki isimlerden 3’ü sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. Tedavileri süren King ve Mert Hakan Yandaş’ın yanı sıra Hatayspor maçında sakatlanan Hırvat kaleci Livakovic görev yapamayacak.

Gözden Kaçmasın Jorge Jesus'un ayrılığı hakkında: Felaket bir karardı, anlayamadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın bu maçta da rotasyona gidip İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic ve Dzeko gibi isimleri dinlendirip İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde, Crespo, Miha Zajc, Cengiz Ünder, Kent ve Batshuayi’ye gibi isimlere görev vermesi bekleniyor. Kartal ayrıca Ludogorets ile ilgili takıma uyarılarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı rakibin Nordsjaelland karşısında 7 gol yemesinin kimseyi yanıltmaması gerektiğini vurgularken “Teknik heyet değişikliği yaşandı. Bizim maçı çıkış maçı olarak göreceklerdir” dediği öğrenildi.