Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Ocak Ayı Transfer Dönemi Hareketli Geçecek

Galatasaray'da Ocak ayı transfer döneminde iç transferde hareketli saatler yaşanacak. Takvim'in haberine göre; Sarı-kırmızılı yönetimin önemli yıldızlarla ilgili radikal kararlar alması bekleniyor. Cimbom'da Davinson Sanchez'in transferi sonrası geri planda kalan Victor Nelsson'un devre arasında takımdan ayrılması söz konusu. Oynayamadığı için mutsuz olan Danimarkalı stoper için gelen tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. Galatasaray'da Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'nın da takımdan ayrılması söz konusu. Bu sezon performansını artıramayan tecrübeli futbolcu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği belirtildi. 31 yaşındaki Oliveira'nın kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Bu arada bu sezon kadroya katılan Hakim Ziyech, Angelino ve Tanguy Ndombele'nin de devre arasına kadarki performansları takibe alınacak. Büyük umutlarla transfer edilen isimlerin formu artmazsa Galatasaray Yönetimi ayrılık kararı alabilir. Ancak yıldız oyuncuların kiralık sözleşmele

Yayın Tarihi: 27.10.2023 12:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Galatasaray'da Ocak Ayı Transfer Dönemi Hareketli Geçecek

Galatasaray'da Ocak Ayı Transfer Dönemi Hareketli Geçecek

Galatasaray'da Ocak ayı transfer döneminde iç transferde hareketli saatler yaşanacak. Takvim'in haberine göre; Sarı-kırmızılı yönetimin önemli yıldızlarla ilgili radikal kararlar alması bekleniyor.

Victor Nelsson ve Sergio Oliveira'nın Ayrılığı Söz Konusu

Cimbom'da Davinson Sanchez'in transferi sonrası geri planda kalan Victor Nelsson'un devre arasında takımdan ayrılması söz konusu. Oynayamadığı için mutsuz olan Danimarkalı stoper için gelen tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. Galatasaray'da Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'nın da takımdan ayrılması söz konusu. Bu sezon performansını artıramayan tecrübeli futbolcu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği belirtildi. 31 yaşındaki Oliveira'nın kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Yıldız İsimlerin Performansı Takibe Alınacak

Bu arada bu sezon kadroya katılan Hakim Ziyech, Angelino ve Tanguy Ndombele'nin de devre arasına kadarki performansları takibe alınacak. Büyük umutlarla transfer edilen isimlerin formu artmazsa Galatasaray Yönetimi ayrılık kararı alabilir. Ancak yıldız oyuncuların kiralık sözleşmeleri ve opsiyonları var. Yüksek maliyet çıkabileceği için yönetim şimdilik bekleme kararı aldı.