Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Bayern Münih Maçı Öncesi Durumu

Galatasaray'ın Bayern Münih maçı öncesi durumu ve gruptan çıkma senaryoları

Yayın Tarihi: 02.11.2023 01:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Galatasaray'ın Bayern Münih Maçı Öncesi Durumu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Alman devi Bayern Münih'in yıldız oyuncusu sakatlandı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Alman devi Bayern Münih'in yıldız oyuncusu, Saatbrücken ile oynadıkları kupa müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Cimbom'un, evinde ağırladığı Bayern Münih'i özellikle ilk yarıda bunaltmasının ardından deplasmandaki karşılaşma için ümitler artmıştı. Alman devine, yıldızından kötü haber gelmesi ve oyundan çıkmak zorunda kalması tüm planlarını bozabilir.

Galatasaray'ın eski yıldızı Zaniolo'ya kötü haber!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Alman devi Bayern Münih'le karşılaştı. Temsilcimiz, yaklaşık 52 bin taraftarı önünde RAMS Park'ı Bavyera ekibine adeta dar etmişti. İnanılmaz bir istek ve motivasyonla oynayan Sarı-Kırmızılılar maça çok hızlı başlamıştı. Ancak gol Münih'ten gelmişti. 8'de Kingsley Coman ilk ceza alanımıza girişlerinde golü atmıştı.Sadece 3 kez...Ancak istatistikler dikkat çekti. İlk 45 dakikada resmen Bayern'i sahasından çıkartmayan, ceza alanına topyekün yüklenen Galatasaray tam 16 gol girişiminde bulundu. Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden Bayern Münih'in girişimi ise sadece 3'te kalması dikkat çekmişti. Sarı-Kırmızılı ekibimiz, kendi sahasında 3-1 kaybettiği maçın ardından Alman deviyle deplasmanda mücadele edecek. Cimbom, Almanlara karşı oynadığı ilk maçta gösterdiği performansla neler yapabileceğini kanıtladı. Bayern Münih'in yıldızının sakatlanıp oyundan çıkması ise Alman devinin tüm planlarını değiştirebilir.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki durumu

Galatasaray Bayern Münih maçı için nefesler tutulmuş durumda. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta mücadelesine sahne olacak zorlu karşılaşmada temsilcimiz Galatasaray, 2. galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak. İşte, zorlu maç öncesi sarı kırmızılıların grubundaki son durum ve gruptan çıkma senaryoları...

Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu

1- Bayern Münih / 9 Puan (+4 av)
2- Galatasaray / 4 Puan (-1 av)
3- Kopenhag / 1 Puan (-1 av)
4- Manchester United / 0 Puan (-2 av)

Galatasaray'ın Grup'tan Çıkma Senaryoları

Galatasaray, Bayern Münih karşısında puan alamadığı takdirde Kopenhag Manchester United maçından beraberlik çıkmasını bekleyecek. Sarı kırmızılılar, söz konusu sonuçların gerçekleşmesi durumunda, 5. haftada Kopenhag'ın Bayern Münih deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek ve evinde ağırlayacağı Manchester United'ı mağlup etmesi halinde son maçlara bakmadan adını bir üst tura yazdıran taraf olacak. Cimbom, Bayern Münih'i deplasmanda mağlup etmesi halinde ise yine Kopenhag Manchester United maçından gelecek sonucu bekleyecek. Sarı kırmızılılar, söz konusu durum gerçekleştiği takdirde yine Manchester United karşısına, son maçlara kalmadan bir üst tura çıkma fırsatıyla çıkacak. Galatasaray, A Grubu'nda 2. olduğu takdirde son 16 turuna kalacak ve 8 grup birincisinden biriyle eşleşecek. Cimbom, 3. olması halinde ise UEFA Avrupa Ligi'nde son 24'e kalacak ve bu turnuvada gruplarında 2. olan takımlardan biriyle eşleşecek.