Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Yıldızı Sacha Boey'e İngiliz Talipler

Avrupa kupalarında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'ın yıldızlarına talipler artıyor. Özellikle Manchester United deplasmanında alınan galibiyet, yıldız isimlerin vitrine çıkmasını sağladı. İngiliz basını Galatasaray'ın yıldız oyuncusu için flaş bir transfer iddiası ortaya attı. Daily Mail'e göre 23 yaşındaki Fransız sağ bek Sacha Boey, Arsenal ve Manchester United'ı transferde karşı karşıya getirdi. Öte yandan Boey ile ilgilenen Brighton ve Burnley'nin de olduğu aktarıldı. Sacha Boey bu sezon da performansıyla Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Başarılı sağ bek oyuncusu Galatasaray formasıyla toplamda 69 maçta görev alırken 3 kez gol sevinci yaşadı. 23 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösteriliyor. Sacha Boey'in Galatasaray ile 2025 yılına kadar kontratı devam ediyor. Yönetimi, Sacha Boey ile yeni sözleşme için masaya oturdu. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun 400 bin Euro olan maaşını 1.4 milyon Euro'ya çıkarmak istiyor. Gör

Yayın Tarihi: 03.11.2023 09:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Galatasaray'ın Yıldızı Sacha Boey'e İngiliz Talipler

Avrupa kupalarında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'ın yıldızlarına talipler artıyor.

Özellikle Manchester United deplasmanında alınan galibiyet, yıldız isimlerin vitrine çıkmasını sağladı. Premier Lig ekipleri sarı kırmızılıların başarılı oyuncusu için harekete geçmeye hazırlanıyor.

İngiliz basını Galatasaray'ın yıldız oyuncusu için flaş bir transfer iddiası ortaya attı. Daily Mail'e göre 23 yaşındaki Fransız sağ bek Sacha Boey, Arsenal ve Manchester United'ı transferde karşı karşıya getirdi. Öte yandan Boey ile ilgilenen Brighton ve Burnley'nin de olduğu aktarıldı.

Sacha Boey bu sezon da performansıyla Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Başarılı sağ bek oyuncusu Galatasaray formasıyla toplamda 69 maçta görev alırken 3 kez gol sevinci yaşadı. 23 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösteriliyor. Sacha Boey'in Galatasaray ile 2025 yılına kadar kontratı devam ediyor.

SACHA BOEY KİMDİR?

Galatasaray'ın yıldız ismi Sacha Boey, Fransa'da doğdu. 23 yaşındaki futbolcu sağ bek ve sol bek olarak sahada görev alabiliyor. Boey, futbola Fransa'nın Rennes takımının alt yapısında başladı. Ardından Rennes'in A takım seviyesine yükseldi. Rennes'ten Dijon'a kiralık olarak giden futbolcu, 2021 yazında eski kulübüne geri döndü. Yıldız isim, 2021 yaz transfer döneminde ise Galatasaray ile anlaştı. O tarihten itibaren sarı-kırmızılı formayı terletiyor.

Galatasaray'ın Yıldızı Sacha Boey'e İngiliz Talipler

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey için İngilizler atakta. Daha önce Arsenal'in radarına giren Fransız yıldızı Manchester United da kadrosuna katmak istiyor. United'ın Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Bayern Münih ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçına temsilci göndereceği belirtildi. Manchester United'ın Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor. Fransız oyuncu, 2019'da Rennes'in altyapısından çıktığında piyasa değeri 250 bin Euro'ydu. Galatasaray, Temmuz 2021'de 1 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliyle renklerine kattı. Bugünkü piyasa değeri 17 milyon Euro.

Takımın son iki sezondaki en istikrarlı futbolcusu Boey, Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla parmak ısırtmayı sürdürürken piyasasını da her gün arttırıyor. Bu sezon 10 Süper Lig, 3 Şampiyonlar Ligi ve 6 Şampiyonlar Ligi eleme maçında forma giyen Boey, 1 gol atarken asist üretemedi.

BOEY'A YENİ SÖZLEŞME

Yönetimi, Sacha Boey ile yeni sözleşme için masaya oturdu. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun 400 bin Euro olan maaşını 1.4 milyon Euro'ya çıkarmak istiyor. Görüşmeler devam ediyor.