Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hamas, Gazze'deki tahliyeleri engelliyor

İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Hamas'ın Gazze Şeridi'nin güney kesimine giden Filistinlileri engellediği iddia edildi. IDF sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari düzenlediği basın toplantısında, Hamas'ın Filistinlilerin güneye gitmesini engellemek için aktif bir çaba gösterdiğini görüyoruz. Gazze sakinlerine güneye gitmeleri konusunda çağrıda bulunmaya devam ettiklerini belirten Hagari, Hamas, sizi canlı kalkan olarak istiyor. Bu sizin kişisel güvenliğiniz için. Yakın gelecekte Gazze Şehri'ne çok geniş bir saldırı gerçekleştireceğiz

Yayın Tarihi: 14.10.2023 23:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hamas, Gazze'deki tahliyeleri engelliyor

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Hamas'ın Gazze Şeridi'nin güney kesimine giden Filistinlileri engellediği iddia edildi.

İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Hamas'ın Gazze Şeridi'nin güney kesimine giden Filistinlileri engellediği belirtildi. Hamas'ın yollarda barikat kurduğu belirtilen açıklamada, 'Hamas, Gazze Şeridi sakinlerinin ana yollarda ilerlemesini zorlaştırıyor ve bu yollardan araçların geçişini engelliyor' ifadeleri kullanıldı.

Filistinlilerin güneye gitmesini engelliyorlar

IDF sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari düzenlediği basın toplantısında, 'Hamas'ın Filistinlilerin güneye gitmesini engellemek için aktif bir çaba gösterdiğini görüyoruz' dedi.

Hamas, sizi canlı kalkan olarak istiyor

Gazze sakinlerine güneye gitmeleri konusunda çağrıda bulunmaya devam ettiklerini belirten Hagari, 'Hamas, sizi canlı kalkan olarak istiyor. Bu sizin kişisel güvenliğiniz için. Yakın gelecekte Gazze Şehri'ne çok geniş bir saldırı gerçekleştireceğiz' dedi.