Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İbni-i Sina'nın Beyaz Saçları Yok Eden Reçetesi

Saç beyazlamasını durduran doğal yöntemleri tercih edenler, İbn-i Sina'nın beyaz saçları yok etmeye yardımcı olan tarifini deneyebilir. İbni-i Sina’dan 100 yıllık reçete! Tek bir damlayla beyaz saçlara elveda İbni-i Sina’nın asırlık reçetesi gün yüzüne çıktı. Bu formül sayesinde saçınızdaki beyazlardan kurtulacaksınız.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 12:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İbni-i Sina'nın Beyaz Saçları Yok Eden Reçetesi

Saç beyazlaması ve İbni-i Sina'nın reçetesi

Saç beyazlaması, genetik faktörlerin yanı sıra yaşın ilerlemesiyle de ortaya çıkabilen doğal bir süreçtir. Beyazlamaya başlayan saçlar, birçok kişi için endişe verici olabilir. Sağlığa zarar verebilecek boyalar yerine doğal yöntemleri tercih etmek isteyenler, İbn-i Sina'nın beyaz saçları yok etmeye yardımcı olan tarifini deneyebilir. İşte saç beyazlamasını durduran doğal yöntem...

SICAK YAĞLAR (KATRAN)

Katran ülkemizin birçok noktasında yetişen bir bitkidir. Doğanın mucizelerinden olan katran bitkisi ile saç beyazlamasını önleyebilirsiniz.

KEÇİBOYNUZU YAĞI

Keçiboynuzu besleyici değerleri oldukça yüksek bir besindir. İçeriğinde bulunan mineral ve vitaminler besleyici özelliğe sahiptir. İbn-i Sina'nın reçetesine göre keçiboynuzu yağı saç beyazlamasını önlemektedir.

ÇÖREK OTU YAĞI

Mutfaklarımızda sıkça kullanılan çörek otu ve çörek otu yağının birçok faydası bulunmaktadır. Çörek otu ve çörek otu yağına ilgi hergün artarak devam etmektedir.

BAN OTU YAĞI

Ban otu yağı hem saç çıkarma konusunda hem de saç beyazlamasını önleme konusunda etkili bir besindir.

40 GÜN AÇ KARNINA SARIMSAK

Antibiyotik etkisi yapan, kolestrolü düşüren, idrar sökücü özelliği ile tanınan ve yüksek tansiyona ile hazımsızlığa iyi gelen sarımsaktan bahsediyoruz. İbn-i Sina, beyazlayan saçlara karşı sarımsak tüketilmesini önermektedir. 40 gün aç karnına bir diş sarımsak yemeniz yeterli.

İbni-i Sina'dan 100 yıllık reçete! Tek bir damlayla beyaz saçlara elveda

İbni-i Sina’nın asırlık reçetesi gün yüzüne çıktı. Bu formül sayesinde saçınızdaki beyazlardan kurtulacaksınız. İşte beyaz saçları yok eden o yağ...

İbni-i Sina’nın saçtaki beyazlar tarihe karıştıracak formülü ortaya çıktı. Bu formülün bir damlasıyla bile beyazlara veda etmek mümkün olacak. İbn-i Sina’nın büyük sırrı deşifre oldu. Yıllar önce verdiği reçete, saçtaki beyazları adeta efsunlayarak geçiriyor. Saç beyazlanmasını etkili bir şekilde geçiren bu yağa ulaşmak için her yeri arayacaksınız. İşte İbn-i Sina’nın saçtaki beyazlıkları geçiren yağ önerisi...

ÇÖREK OTU YAĞI

İbn-i Sina asırlar önce saçtaki beyazlarla savaşan kişiler için çörek otu yağını önermiş. Çörek otu yağı sayesinde saçlarınızdaki beyazlar boyaya bile gerek kalmadan uçup gidecek. Çörek otu yağı, saç tellerinin eski rengine kavuşmasını sağlayacak.

Saç beyazlamasını etkili bir şekilde durdurmak için soğuk pres çörek otu yağını tüketebilirsiniz. Dilerseniz çörek otu yağını sulandırarak içebilirsiniz. Çörek otu yağını saçtaki beyazları gidermek için bir başka kullanımı da saç diplerine ve boylarına masaj yaparak uygulamaktır.

Çörek otu yağı ayrıca; saç kırılmalarını en aza indirir. Saçın kaybettiği nemi geri kazandırarak neme doyurur. Çörek otu yağını şampuanlarınıza ekleyerek saç derisindeki kaşıntı problemlerini en aza indirebilirsiniz. Ayrıca kuruluk ve kepeklenmeyi de önler. Çörek otu yağı sayesinde saçlarınız hiç olmadığı kadar parlak olacak.

Uyarı: Bu haber genel bilgi amaçlı olup, uygulamaları yapmadan önce herhangi bir alerjik reaksiyona karşı mutlaka bir uzman doktora danışmanız tavsiye edilir.