Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İşgalci İsrail Filistin'de Yeni Bir Katliama İmza Atıyor

Siyonist İsrail yıllardır işgal ettiği Filistin topraklarında yeni bir katliama imza atıyor. 7 Ekim'de Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu ile tarihinin en büyük kayıplarını veren İşgalci İsrail kadın, çocuk, yaşlı dinlemeden katliama başladı. Bölgede elektiriği suyu ve gıdayı kesen hastaneleri bomnalayan İsrail bir de fosfor bombası kullanarak savaş ve insanlık suçu işledi. Mine Gümüşkaya isimli İsrail asıllı olduğu iddia edilen bir Türk vatandaşı işgal ordusuna gönüllü asker olarak katıldı. Sosyal medyadan İsrail askeri kamuflajı ile poz veren Mine Gümüşkaya, 'Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail savunma kuvvetlerine katılma kararı aldım, bir süre buralarda olmayacağım, eminin zafer bizim olacaktır' dedi. Gümüşkaya yaptığı paylaşımlarda üzerinde İbranice yazıların yer aldığı füzelerin ve mühimmatların görsellerine de yer verdi. Mine Gümüşkaya'ya sosyal medyada büyük tepki yükseldi. Vatandaşlar şahsın vatandaşlıktan çıkarılmasını isterken Mine Gümüşkaya bu kez kendisine

Yayın Tarihi: 17.10.2023 15:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İşgalci İsrail Filistin'de Yeni Bir Katliama İmza Atıyor

Siyonist İsrail yıllardır işgal ettiği Filistin topraklarında yeni bir katliama imza atıyor.

7 Ekim'de Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu ile tarihinin en büyük kayıplarını veren İşgalci İsrail kadın, çocuk, yaşlı dinlemeden katliama başladı. Bölgede elektiriği suyu ve gıdayı kesen hastaneleri bomnalayan İsrail bir de fosfor bombası kullanarak savaş ve insanlık suçu işledi. Katliamcı İsrail'e Batı ve ABD destek verirken sosyal medyada da bir skandal patladı.

Mine Gümüşkaya İsrail Ordusuna Katıldı

Mine Gümüşkaya isimli İsrail asıllı olduğu iddia edilen bir Türk vatandaşı işgal ordusuna gönüllü asker olarak katıldı. Sosyal medyadan İsrail askeri kamuflajı ile poz veren Mine Gümüşkaya, 'Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail savunma kuvvetlerine katılma kararı aldım, bir süre buralarda olmayacağım, eminin zafer bizim olacaktır' dedi.

Filistinli Mazlumlara Atılacak Füzeleri Paylaştı

Gümüşkaya yaptığı paylaşımlarda üzerinde İbranice yazıların yer aldığı füzelerin ve mühimmatların görsellerine de yer verdi.

Tepkiler Yükseldi: Vatandaşlıktan Çıkarılsın

Mine Gümüşkaya'ya sosyal medyada büyük tepki yükseldi. Vatandaşlar şahsın vatandaşlıktan çıkarılmasını isterken Mine Gümüşkaya bu kez kendisine tepki gösterenleri hedef aldı. Gümüşkaya bacaklarını paylaşarak, 'Bordo klavyeli arapsever Türkler reels videomu basmış sadece gülüyorum' dedi.