Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail Rusya İlişkileri Geriliyor: Likud Partisi Rusya'yı Tehdit Ediyor

Son dakika haberlerine göre, İsrail'in iktidar partisi Likud'tan Rusya'ya yönelik skandal bir açıklama geldi. Likud Partisi'nden Amir Weitmann, Rusya'nın İsrail'in düşmanlarını desteklediğini ve bunun bedelini ödeyeceğini söyledi. Weitmann ayrıca Rusya'nın İsrail'deki Yahudilere yönelik soykırıma destek olduğunu iddia etti.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 22:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İsrail Rusya İlişkileri Geriliyor: Likud Partisi Rusya'yı Tehdit Ediyor

Son dakika İsrail Rusya haberleri:

Hamas'ın "Aksa Tufanı" operasyonunun ardından İsrail'in Filistin'deki 2 milyon sivile yönelik düzenlediği katliam saldırıları sürürken, İsrail'in iktidar partisi Likud'tan Rusya ile ilgili skandal bir açıklama geldi.

Rus kanalı RT'de canlı yayına katılan Likud Partisi'nden Amir Weitmann, Rusya'nın, İsrail'in düşmanlarını desteklediğini vurgulayarak, Rusya'yı açık açık tehdit etti.

Weitmann, "Maaşını Rusların verdiğini ve bu kanalda Rus propagandası yapıldığını biliyorum ancak dikkatli olmalısın. Bu savaşı kazanacağız ve bitireceğiz. Çünkü biz güçlüyüz. Savaşı kazandıktan sonra ise Rusya bir bedel ödeyecek. Rusya, İsrail'in düşmanlarını destekliyor." dedi.

Weitmann, "Rusya ve İsrail'in tüm düşmanları İsrail'deki Yahudilerin soykırımına destek olmak için elinden gelen her şeyi yapan insanlara bedelini ödeteceğiz. Bunların hiçbirini unutmuyoruz. Bu söylediklerimi iyi hatırlayın, bunun beledini ödeyeceksiniz." diyerek Rusya'yı tehdit etti.