Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail'in Gazze'deki İnsanlık Suçlarına Karşı Batı Medyasının İkiyüzlülüğü

İsrail güçlerinin Gazze'de işlediği insanlık suçlarına karşı Batı medyasının ikiyüzlü tutumu eleştiriliyor. Mısırlı bir kadın, CNN muhabirine Batı medyasının İsrail'i savunmasını ve gerçekleri örtbas etmesini eleştirerek tepki gösterdi. İsrail'in Gazze'deki saldırıları ve sivil katliamları uluslararası kamuoyunda büyük tepki çekiyor.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 04:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İsrail'in Gazze'deki İnsanlık Suçlarına Karşı Batı Medyasının İkiyüzlülüğü

İsrail güçlerinin Gazze'de işlediği insanlık suçlarına her dakika bir yenisi ekleniyor.

Gazze'yi tamamen ele geçirmek için gözünü kırpmadan savaş başlatan ve sivilleri katleden İsrail, çoğunluğu çocuk olmak binlerce Filistinliyi öldürdü.

Batı medyası ise, İsrail'in insalık dışı vahşetlerini örtbas etme çabasına girişti. İsrail'in savunuculuğu üstlenen Batı medyası, Gazze'deki hastane saldırısında bile, buraların bir sığınak haline geldiğini ve meşru hedef olduğu imasında bulundu.

'KUKLA OLMUŞSUNUZ, HABERİNİZ YOK!'

Mısırlı bir kadın, ABD merkezli yayın kuruluşu CNN'e Batı medyasının ikiyüzlü tutumu nedeniyle tepki gösterdi. 'Sizin 'demokrasiniz' bölgeyi bu hale getirdi' diyen kadın, CNN muhabirine 'Kukla olmuşsunuz, haberiniz yok!' sözleri ile haykırdı.

'HADİ BUNU DA ÖRTBAS EDİN!'

Mısırlı kadın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 'Hani nerede kınamanız? Katliamı örtbas eden kanallarınız nerede? Hadi bunu da örtbas edin! Hakikati söyleyin! Biliyorum sen sadece bir çalışansın ancak kukla olmuşsun, haberin yok! Yanıma gelip benimle insan gibi konuşacaksın. Kendinize özgü bir dış politikanız olduğunu biliyorum. Hayır, ne dediğini duydum. Ne dediğini duydum, duyuyor musun beni? Kendinize has dış politikanız olduğunu biliyorum. Hükümetin ne derse onu konuştuğunu da biliyorum.

Mısırlı kadın Batı medyasının ikiyüzlülüğünu haykırdı: Kukla olmuşsunuz | Video

'YALAN HABERLERİNİZİN CEREMESİNİ ÇEKİYORUZ!'

Güya konuşma özgürlüğünün hat safhada olduğu bir ülkesiniz. Sizin 'demokrasiniz' Hamas'ı bunlara zorladı. Şimdi hep beraber işgali seyrediyoruz! Sizin suskunluğunuzun, yalan haberlerinizin ceremesini çekiyoruz!'